كسي كه دم از نااميدي مي‌زند به مردم خيانت مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۵۵
آيت‌الله جنتي در خطبه‌هاي نماز جمعه امروز تهران:

كسي كه دم از نااميدي مي‌زند به مردم خيانت مي‌كند

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري مبني بر ايجاد روحيه تلاش و جلوگيري از بروز نااميدي گفت: كسي كه دم از نااميدي مي‌زند در حقيقت به مردم خيانت مي‌كند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر داشجو» ، آيت‌الله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان و خطيب موقت نماز جمعه تهران درخطبه هاي امروز نمازجمعه و در آغاز سخنان خود با توصيه نمازگزاران به تقوا گفت: به مناسبت هفته بعد از ماه مبارك رمضان اين خطبه را به شكرگذاري از خداوند متعال اختصاص مي‌دهم چرا كه خداوند نيز در قرآن به شكرگذاري دستور فراوان داده است.

وي افزود: خداوند را شكر مي‌كنيم كه توفيق پيدا كرده‌ايم يك ماه مبارك رمضان ديگر زنده باشيم و شب‌ها عبادت كنيم انشاءالله اين ماه ما را يك سال تأمين و از گناه مصون مي‌دارد.

خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به حضور پرشور اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان در مساجد و حسينيه‌ها تصريح كرد: حضور جوانان خيلي اميد بخش بود و ما را به آينده اميدوار مي‌كند بنابراين بايد اين پاكي‌ها و اين حالاتمان را حفظ كنيم.

آيت‌الله جنتي ادامه داد: در ماه مبارك رمضان گناهاني آمرزيده شده است اما بايستي مواظبت كنيم كه گناهان تكرار نشود و خداوند را ناراضي نكنيم. وي در ادامه سخنان خود تأكيد كرد: خداوند را به خاطر اينكه ما را امت پيامبر (ص)، شيعه علي (ع) قرار داده و مردمي عزيز، حق‌ طلب، ظلم ستيز، مقام و ايثارگر داريم شكر مي‌كنم.

دبير شوراي نگهبان همچنين با بيان اينكه خداوند را شاكريم بخاطر اينكه ولايت فقيه را در اين كشور حاكم كرده، گفت: امروز حكومت در ايران به دست مردي شجاع، لحظه‌شناس و هوشيار است.

 آيت‌الله جنتي در همين خصوص خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري مرتب مراقب طرح‌هاي دشمن بوده و نقاط قوت را تقويت و نقاط ضعف را از بين مي‌‌برد و براي خدا مي‌گويد و براي او زندگي مي‌كند كه اين نعمت بزرگي مي‌باشد و بايد شكر آن را بجا بياوريم.

وي درخصوص ويژگي‌هاي مقام معظم رهبري يادآور شد: رهبر معظم انقلاب مردي است كه هر وقت مشكلي مي‌خواهد به وجود بيايد با زبان، قلم و موضع‌گيري خود قائله را ختم مي‌كند و در طول سال گذشته در صحبت‌ها، خطابه‌ها و بيانيه‌هاي خود شاهد بوديم كه نطفه‌هاي فساد را خفه و سركوب كرد.

امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: خطبه‌هاي نماز عيد سعيد فطر مقام معظم رهبري و مسائلي كه ديروز ايشان در اجلاس خبرگان مطرح كردند كلمه به كلمه آن حساب شده است و در اين سخنان خود نكاتي را بسيار عالي بيان كردند.

آيت‌الله جنتي با اشاره به محورهاي سخنان مقام معظم رهبري در ديدار اعضاي مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: يكي از موضوعات مورد اشاره مقام معظم رهبري بيش‌فعالي دشمن بود يعني اينكه دشمن همانند ديوانه‌اي است كه نمي‌داند چه كاري مي‌كند و شاهد بوديم كه دست به قرآن‌سوزي زدند كه اين يك حركت ديوانه‌وار است؛ مگر قرآن مال ايران است كه براي جنگ با آن قرآن را مي‌سوزانيد در حاليكه قرآن متعلق به يك و نيم ميليارد مسلمان و كتاب مقدس، عدل و احسان است بنابراين اين حركت (قرآن‌سوزي) جز جنون اسم ديگري ندارد و اين حركت در مقابل رشد ايماني و قرآني است در حاليكه به ضرر آنان و به نفع ما خواهد بود.

وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود به حادثه 11 سپتامبر و اعتقاد مردم آمريكا مبني بر اينكه حكومت آمريكا عامل اين حادثه بوده است گفت: در همان سال كه حادثه 11 سپتامبر رخ داد در يك نمايشگاه كتاب در آلمان قرآن 400 برابر سال قبل فروش داشت و الان نيز با قرآن‌سوزي شاهد رشد نشر قرآن در دنيا خواهيم بود.

دبير شوراي نگهبان ادامه داد: مردم عقلشان مي‌رسد زمانيكه آدم حرف حساب و برهان داشته باشد دست به آتش زدن قرآن نمي‌زند هر چند با اين كار دل‌هاي ما جريحه‌دار شد ولي براي رضاي خدا تحمل كرده و عكس‌العمل نامعقولي از خود نشان نمي‌دهيم و شكايت خود را به خداوند مي‌بريم.

 آيت‌الله جنتي با اشاره به اينكه دين حضرت عيسي و موسي براي ما محترم است، تصريح كرد: ما در مقابل اين حركت زشت (قرآن‌سوزي) فقط حركتي كه آنها را عصباني كرده را دنبال مي‌كنيم.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري مبني بر جلوگيري از ايجاد نااميدي در جامعه خاطرنشان كرد: نبايد نااميدي و بدبيني در مردم تزريق كرد بلكه با وجود اين همه پيشرفت‌ها بايد مردم به آينده اميدوار باشند و كسي كه در اين ميان دم از نااميدي مي‌زند به مردم خيانت مي‌كند.

امام‌جمعه موقت تهران در پايان سخنان خود به نقشه دشمنان مبني بر جداكردن جوانان از خدا و دين اشاره و خاطرنشان كرد: همه مسئولين بخصوص نخبگان مي‌بايست در اين راه موظبت كرده و بيدار باشند. انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار