به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی کفاشیان در خصوص اینکه چرا روز گذشته در مجمع فدراسیون حضور نداشت اظهار داشت: من چون خارج از تهران هستم مجمع را از طریق تلفن همراه پیگیری می کردم.
وی با اشاره به مهمترین تغییرات اساسنامه و اینکه راه برای آنهایی که می خواهند رئیس فدراسیون شوند باز شده است گفت: فعلا فدراسیون یک سال وقت دارد که اساسنامه فدراسیون را بعد از انتخابات هیات رئیسه به صورت قانون غیر انتفاعی و مستقل ثبت کند. این مهمترین تغییر اساسنامه است.
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: ۱۲-۱۳ سال پیش که به فدراسیون آمدم اساسنامه همان زمان به این شکل بود و ما هم با همان فرمان جلو رفتیم. البته اساسنامه مصوبه مجلس و دولت را می خواست ولی این بار فیفا پافشاری کرد و خواستار تغییرات شد. آن زمان فدراسیون به صورت انتقالی اداره می شد و زمانی نداشتیم که این کار را انجام بدهیم.
کفاشیان ادامه داد: تغییرات جزئی دیگری نیز لحاظ شده از جمله اینکه تعداد اعضای مجمع بیشتر و شرایط ورود به مدیریت فوتبال راحت تر شد. کسانی که می خواهند وارد مدیریت شوند حتی اگر سابقه جزئی در مدیریت هر رشته ورزشی داشته باشند می توانند در انتخابات شرکت کنند و نیاز نیست حتما فوتبالی باشند، البته کسانی که رای می دهند می توانند معیارها و فاکتورهایی را داشته باشند.
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال تصریح کرد: کسی که می خواهد در انتخابات شرکت کند باید امتحان خودش را پس داده باشد چون فوتبال جایی نیست که هر کسی بتواند آن را اداره کند. خود من با سابقه ۱۸ سال حضور در فدراسیون، ۴ سال حضور در کمیته ملی المپیک و حضور در وزارت ورزش یک حرکت هایی انجام دادم و معتقدم فوتبال یک فرد توانمند می خواهد.
وی در خصوص اینکه آیا کسی که سابقه حضور در تیم ملی دارد می تواند به عنوان رئیس یا نایب رئیس به فدراسیون کمک کنند گفت:کسانی که سابقه کار و بازی های زیاد داشته باشند شاید در پست مدیریت شرکت نکنند. پست مدیریت در فدراسیون جایی نیست که در آن حلوا خیرات کنند. در فوتبال از هر نهادی دخالت می کنند و کسی که رئیس می شود باید حوصله این موارد را داشته باشد.
کفاشیان یادآور شد: البته کسی مثل پلاتینی این کار را کرده که در یوفا کار کرده است. همین آقای دادکان و خیلی های دیگر در کشور خود ما کار کرده اند و فوتبالی ها به آنها احترام می گذارند. اگر این افراد بیایند مورد قبول هستند ولی اگر شرکت نکنند و خودشان نیایند افراد دیگر انتخاب می شوند. نیازی نیست حتما رئیس فدراسیون فوتبالیست خوبی باشد یا داور خوبی باشد.اگر تخصص داشته باشد می تواند کار را خوب پیش ببرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد مدرک تحصیلی برای پست ریاست حذف شده است گفت: بله این شرط حذف شده است. مثلا اگر کسی دیپلم داشته باشد می تواند رئیس فدراسیون شود. البته من معتقدم این موضوع اشکال دارد و حداقل ها باید رعایت شود.اینها می تواند در اصلاح بعدی اساسنامه انجام شود.
رئیس اسبق فدراسیون در پاسخ به این سوال که آیا قرار است نامزد ریاست فدراسیون شود گفت: من قصدی برای نامزد شدن برای ریاست فدراسیون ندارم.
کفاشیان در خصوص اینکه آیا بازنشسته های می توانند نامزد فدراسیون شوند چون بهاروند روز گذشته اعلام کرده آنها می توانند در انتخابات شرکت کنند گفت: بله، با قانون فعلی محدودیت سنی از اساسنامه حذف شده و بازنشسته ها می توانند در انتخابات شرکت کنند اما نه برای ریاست، چون ریاست فدراسیون شغل محسوب می شود و فدراسیون فوتبال یک نهاد عمومی غیر دولتی است بازنشسته ها نمی توانند برای ریاست ثبت نام کنند. اگر قانون بعد از آن یک سال فرصت تغییر کند بازنشسته ها می توانند در انتخابات شرکت کنند.