آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۵۲۸۸

درخواست مهم یحیی گل محمدی از مدیران پرسپولیس در آستانه فینال آسیا

بعد از لغو بازی پرسپولیس و نساجی مازندران، کرونایی شدن ۱۱ بازیکن ذوب‌آهن، برگزاری بازی این تیم با پرسپولیس را در هاله‌ای از ابهام قرار داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیس باید برای فینال لیگ قهرمانان آسیا به قطر برود و حتی اگر یک بازیکن این تیم قبل از سفر کرونا بگیرد، خطر کل مجموعه پرسپولیس را تهدید می‌کند. بعد از لغو بازی پرسپولیس و نساجی حالا این احتمال وجود دارد که بازی هفته ششم شاگردان گل‌محمدی با ذوب‌آهن اصفهان هم لغو شود. البته پرسپولیس هنوز چنین درخواستی نداده و تعداد کرونایی‌های ذوب‌آهن هم آن قدر زیاد نیست که بازی به طور قانونی لغو شود، اما به‌هرحال با توجه به شرایط خاص پرسپولیس این احتمال وجود دارد که بازی با ذوب‌آهن اصفهان هم به سرنوشت بازی با نساجی دچار و لغو شود.

پرسپولیس هفته هشتم دربی پایتخت را در پیش دارد و بازی هفتم این تیم مقابل سپاهان اصفهان هم قبلا لغو شده بود. در صورت لغو بازی با ذوب‌آهن، تعداد بازی‌های معوقه پرسپولیس به عدد ۳ می‌رسد که در آن صورت شاگردان گل‌محمدی در بازگشت از قطر باید بازی‌های بسیار پرفشاری را برگزار کنند. در همین راستا شنیدیم یحیی گل‌محمدی ترجیح می‌دهد تیمش قبل از سفر به دوحه با ذوب آهن بازی کند و این موضوع را به اطلاع مسئولین باشگاه رسانده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار