
کد خبر:۸۹۸۰۴۰
روزی که پروین به فرودگاه رفت تا قهرمانی استقلال در آسیا را تبریک بگوید
بهناز شفیعی همسر مرحوم حجازی میگوید: «قبول دارم در لیگ همیشه باید بالاتر از پرسپولیس باشیم و قهرمان شویم، اما در بازی روز شنبه قرار است پرچم مملکتمان بالا برود.»

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بهناز شفیعی همسر ناصر حجازی اسطوره فقید باشگاه استقلال در مصاحبه با خبرآنلاین گفت: «سالی که آقای منصور پورحیدری خدا بیامرز با استقلال قهرمان شد یادم هست که آقای علی پروین رفته بودند فرودگاه برای استقبال و عرض تبریک. آنجا هم استقلال تیم مملکت مان بود که قهرمان شده بود. ولی خب در لیگ همیشه دوست داریم استقلال قهرمان شود. من اگر پرسپولیس قهرمان شود قطعا خوشحال میشوم و مطمئن هستم که ناصر هم اگر زنده بود خوشحال میشد، چون میگفت پرچم ایران بالا رفته است. برای تیم رقیب در بازی شنبه آرزوی موفقیت میکنم.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.