مطالعه 7 طرح سد سازي در هرمزگان
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، جعفر زيراهي گفت: هفت سد گابريک، مرک، سميلان، زراني، برآفتاب، دهارن و سرني را نيز در دست مطالعه داريم که از اين هفت سد عمليات اجرايي سد سرني پس از تامين اعتبار مورد نياز از سوي بانک توسعه اسلامي در اوايل سال آينده آغاز مي شود.
وي افزود: سدهاي ميناب با ظرفيت 240 ميليون متر مکعب، جگين 300 ميليون متر مکعب و شميل نيان نيز با ظرفيت 160 ميليون متر مکعب از جمله سدهاي اجرا شده و در حال بهره برداري است و از آب ذخيره آنها علاوه بر شرب در بخش هاي کشاورزي و زيست محيطي نيز استفاده مي شود.
مديرعامل آب منطقه اي هرمزگان اظهارداشت: از سد جگين علاوه بر تامين آب مورد نياز در بخش کشاورزي، تلاش مي شود که در آينده منبع تامين آب در بخش شرب نيز باشد.
زيراهي در ادامه مهم ترين معضل و چالش بخش آب کشور را کمبود اعتبار عنوان کرد و افزود: طرح مطالعاتي سد گابريک نيز پايان يافته و هم اکنون با 50 درصد پيشرفت در بخش ايجاد، راه دسترسي به سد و ساخت تونل انحرافي، بدليل کمبود اعتبار ناتمام مانده است.
وي گفت: مرحله دوم مطالعات سد زراني انجام شده که با تامين اعتباري معادل 110 ميليارد تومان اجرايي مي شود./انتهاي پيام/