به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که کشور قطر از میزبانی متمرکز رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا کنار کشیده و هیچ کدام از باشگاههای این کشور در گروههای پنج گانه درخواست میزبانی لیگ قهرمانان آسیا را ارائه ندادهاند، عربستان در تلاش است میزبانی را برای چهار تیمی که در مرحله مقدماتی این رقابتها شرکت میکنند، به دست آورد.
عربستان که امکانات و استادیومهای خوبی را در اختیار دارد، برای رسیدن به این مقصود یک مانع بزرگ دارد که آن همگروهی تیمهای ایرانی با تیمهای عربستانی است که پیش از این و در چهار فصل گذشته، کشور عربستان بنا به دلایل سیاسی مانع از انجام بازیها در این کشور و البته سفر به ایران شده است. با این حال مسئولان عربستانی به کنفدراسیون فوتبال آسیا اطمینان خاطر دادهاند که این موضوع را حل خواهند کرد.
در عین حال نکته مهم دیگر تقسیم میزبانی بین کشورهای درخواست کننده از ایران تا امارات و از هند تا ازبکستان است و با توجه به شواهد به نظر نمیرسد که ایران شانس چندانی برای دریافت میزبانی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد و بنا بر اخبار واصله شاید فولاد بتواند در مرحله پلی آف میزبان دیدار خود با العین امارات باشد.
شانس کشور هندوستان هم برای میزبانی گروه پرسپولیس از تیم ایرانی بیشتر است چرا که اسپانسرهای لیگ قهرمانان آسیا علاقه چندانی به برگزاری مسابقات در کشور ایران ندارند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا که قرار بود انتهای هفته گذشته تکلیف میزبانی لیگ قهرمانان را مشخص کند هنوز در این باره به نتیجه نرسیده است.
تیمهای ایرانی در سه گروه با نمایندگان عربستان همگروه هستند یا امکان تقابل دارند. در گروه دوم الوحده مکه در صورت پیروزی مقابل نماینده عراق به استقبال تراکتور خواهد رفت، استقلال با الاهلی عربستان همگروه است و النصر در انتظار نتیجه پلی آف العین - فولاد خواهد بود. به عبارتی تنها پرسپولیس و الهلال از این قاعده مستثنی شدهاند.