آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۲۹۹

فرزاد مجیدی به دلیل کرونا در بیمارستان بستری شد

فرهاد مجیدی سرمربی استقلال ساعاتی پیش برادرش را در بیمارستانی در شهرک غرب تهران بستری کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از بیمارستانی در شهرک غرب تهران خبر می رسد فرزاد مجیدی برای درمان کرونا در این بیمارستان بستری شده است.

 فرهاد مجیدی سرمربی استقلال ساعاتی پیش با مراجعه به این بیمارستان برادرش را بستری کرد. گفته می شود بخشی از ریه فرزاد مجیدی درگیر ویروس کرونا شده اما سرمربی استقلال برای جلوگیری از وخامت اوضاع بلافاصله او را بستری کرده تا در بیمارستان تحت درمان باشد.

 فرزاد مجیدی، بهزاد غلامپور، فراز کمالوند و مهران کاظمی از کادر مدیریتی و فنی استقلال در جریان بازگشت این تیم از تبریز به کرونا مبتلا شدند و به دستور پزشک خودشان را در خانه قرنطینه کردند. 

از این جمع فرازد مجیدی حالا در بیمارستان بستری شده است. همچنین 5 بازیکن استقلال هم مبتلا به کرونا هستند.

طرفداری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار