آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۸۳۰

صحبت‌ های جادویی مجیدی در نیمه مربیان

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی برتری قاطع استقلال مقابل نماینده عربستان را بررسی کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کنفدراسیون فوتبال آسیا به این پیروزی پر گل آبی‌پوشان واکنش نشان داد و آن را شروعی برای موفقیت استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ دانست. در گزارش AFC آمده است:

این ۲ تیم سال گذشته هم در مرحله گروهی به مصاف هم رفتند که در دیدار نخست در کویت الاهلی با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد اما در دیدار برگشت استقلال ۳ بر صفر این تیم را شکست داد.

استقلال شب گذشته در دقیقه ششم مسابقه روی مهارت و شلیک «فرشید اسماعیلی» توانست گل اول را به ثمر برساند اما در دقیقه ۲۷ داور در محوطه جریمه استقلال برای حریف اعلام خطای پنالتی کرد که «عمر السوما» از این فرصت طلایی برای به تساوی کشیدن مسابقه استفاده کرد.

در بین دو نیمه صحبت‌های مجیدی برای استقلال جادویی بود چرا که بازیکنان توانستند به خوبی نکاتی که سرمربی به آنها متذکر شده بود و در زمین به نمایش بگذارند.

در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم بازیکنان الاهلی ۲ موقعیت عالی گلزنی که توسط «فرشید اسماعیلی» و «ارسلان مطهری» ایجاد شده بود را دفع کردند.

تنها ۵ دقیقه پس از آن بود که «محمد نادری» مدافع پیش تاخته استقلال توانست در شلوغی محوطه جریمه گل دوم تیم تحت هدایت «فرهاد مجیدی» را به ثمر برساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۲
عشق ما استقلاله ای کاش وزیر کمی با استقلال مهربان رفتار میکرد.
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۸
هنوز خط دفاع استقلال بی نظم و بسیار ناهماهنگ میباشد
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار