گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روزهای گذشته موضوع چند شغله بودن شهابالدین عزیزی خادم رئیس جدید فدراسیون فوتبال، دیدارهایش با مقامات دولتی، نمایندگان مجلس، شهرداری و دیگر افرادی که چندان ارتباطی به فوتبال ندارند، به اضافه موضوع افطاری دادن با حضور برخی از اصحاب رسانه موجب شد تا همزمان با اتفاقات نامطلوبی که در فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی طی هفته های گذشته رخ می دهد موضوعات بحث برانگیزی را ایجاد کند.
امیررضا واعظ آشتیانی در گفتوگو با دانشجو، در ارتباط با مسائل اخیر اظهار داشت: پیش از هرچیز ایشان باید در رابطه با عملکردش در هیئت رئیسه فدراسیون پاسخ بدهد. در حقیقت هیئت رئیسه همان هیئت مدیره فدراسیون است که از اختیارات بالایی برخوردار است و اگر احیاناً عملکرد رئیس فدراسیون بر اساس خواستههای مجمع یا مدیریت آن نباشد هیئت رئیسه می تواند با ارجاع موارد مذکور به مجمع این فرد را از سمتش عزل کند.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در ادامه افزود: خوشبختانه در حال حاضر در هیئت رئیسه فدراسیون افراد فوتبالی و ورزشی حضور دارند و باید از آنها پرسید که اگر اتفاقاتی که دربارهاش صحبتهایی مطرح شده رخ داده، چه پاسخی در این باره دارند؟ چون اینکه اگر احیاناً سوء استفادهای از منابع مالی یا موقعیت ریاست فدراسیون صورت گرفته بازرس قانونی فدراسیون باید به این مسائل رسیدگی کرده و موارد را تک به تک مورد بازبینی قرار دهد.
قائم مقام اسبق سازمان تربیت بدنی خاطر نشان کرد: وزارت ورزش هم که نقش نظارتی در این زمینه دارد باید نظارت خودش را نسبت به فدراسیون فوتبال و رئیس آن داشته باشد. از این رو عملکرد رئیس باید زیر ذرهبین هیئترئیسه قرار بگیرد. در واقع هر اتفاقی در فدراسیون فوتبال باید تحت نظارت اعضای این هیئت رییسه باشد.
واعظ آشتیانی اضافه کرد: من پیش از این هم گفته بودم که اعضای هیئت رئیسه باید یک نفر را از بین خودشان به عنوان سخنگو انتخاب کنند تا مسائل مورد بحث را در پاسخ به سوالات طرح شده در ذهن اصحاب رسانه و نمایندگان مردم پاسخ بدهند. این که تک تک حرف بزنند راه به جایی نمی برد.
این مدیر اسبق ورزشی درباره بحث دو یا چند شغله بودن ریاست جدید فدراسیون فوتبال توضیح داد: موضوع دو شغله بودن از موضوعات قانونی در کشور ماست که باید مورد بررسی قرار بگیرد و اگر مسئولی مُرّ قانون را رعایت نکند، بدون تعارف باید با او برخورد شود. اینکه شخصی دو یا چند شغل داشته باشد و باز هم شغل جدید دولتی را اختیار کند به این معنی است که ما قانون را جدی نگرفته ایم و یا بهتر است بگوییم برخی یاد گرفته اند که قانون را در چنین شرایطی به سخره بگیرند و اگر کسی چنین جرأتی داشته باشد اهانت به قانون و قانونگذار کرده است.
وی درباره موضوع افطاری فدراسیون فوتبال و دورهمی های رسانه ای و مسائل این چنینی که شایعاتی را پیرامون این فدراسیون به وجود آورده توضیح داد: پیش از این گفتم اگر ریخت و پاش خاصی در فدراسیون وجود داشته باشد بازرس فدراسیون فوتبال حق قانونی دارد که به آن رسیدگی کند. خزانهدار فدراسیون باید پیگیر این مسائل باشد که آیا ریخت و پاشی بوده یا نه! در ضمن اگر هم انتقاداتی به شکل نابجا مطرح می شود حتی باید آنها را هم مد نظر قرار داد و بررسی کرد و دید که آیا برنامه های فدراسیون به شکل صحیح پیشرفته یا نه؟ البته در صورتی که برنامهای وجود داشته !
امیررضا واعظ آشتیانی در این باره که نقش رسانه ها در چنین شرایطی چیست و سکوت برخی رسانهها در قبال اشتباهات چه مفهومی میتواند داشته باشد، تاکید کرد: رسانه رسالتش آگاهی بخشی است و اگر بنا باشد احیاناً نسبت به برخی مسائل بی توجه باشد که رسالتش را از دست میدهد. رسانه باید روشنگری کند و این روشنگری مبتنی بر واقعیات در جهت تنویر افکار عمومی باشد تا مردم را آگاه کنند. اما اگر خدایی نکرده رسانهای به هر دلیلی چشمش را بر مسائل غلط و اتفاقات اشتباه ببندد در واقع رسالتش را از دست داده و دیگر مورد اعتماد مردم نخواهد بود.