آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۸۱۳

واکنش و پیش بینی بازیکنان استقلال درباره رویارویی با الهلال ضعیف شده

بازیکنان استقلال تهران به رویارویی با الهلال در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به اتمام رسید و براساس برنامه اعلام شده، استقلال ایران و الهلال عربستان شهریور ماه امسال در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی این مسابقات باید به مصاف همدیگر بروند.

جدالی فوق‌العاده حساس که دیگر خبری از مساوی نیست و حتماً باید برنده داشته باشد.

بازیکنان استقلال پس از پایان مسابقات مرحله گروهی و مشخص شدن حریف بعدی آن‌ها مدعی بودند قطعاً الهلال تابستان امسال حسابی ولخرجی کرده و با جذب بازیکنان مطرح خارجی در صدد تقویت خود برای رویارویی با استقلال بر خواهد آمد.

بدون شک این پیش‌بینی استقلالی‌ها در مورد نماینده عربستان محقق خواهد شد و آبی‌پوشان کشور ما نیز باید از همین حالا به فکر تقویت خود و رفع نقاط ضعف برای ادامه لیگ قهرمانان آسیا باشند، چون در مراحل حذفی این مسابقات کوچک‌ترین اشتباه می‌تواند تاوان بسیار بزرگی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار