به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آخرین نفری که به اجرای این مصوبه در لیگ برتر اعتراض کرد قنبرزاده سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال بود.
او در این زمینه گفته بود:در حالت عادی، میتوان گفت این یک کار اصولی نیست و غیرحرفهای است، اما ما باید شرایط را بسنجیم. این قانون تا پایان یک سالی که وضع شده، ادامه داشته باشد، ولی برای فصل بعد اعتقاد دارم باید بررسیهای بیشتری صورت بگیرد. انشالله اگر گشایشهای ارزی صورت بگیرد و با توجه به شرایط کشور، وضعیت متفاوت خواهد بود. به نظر من برای سال بعدی شرایط تغییر خواهد کرد. باید کار کارشناسی صورت بگیرد، وضعیت را بسنجیم و اگر پروندهها کمتر شده باشد، برای سال بعد بستر مناسب باشد، در مورد این قانون تجدید نظر خواهد شد.
خبرهای رسیده از راهروی فدراسیون فوتبال حاکی از آن است که رییس فدراسیون فوتبال دستور تصحیح این قانون از سوی سازمان لیگ را داده است و قرار شد سازمان لیگ با کمک از کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال این قانون را تصحیح کند.
یکی از اصلاحات این است، تیمی میتواند بازیکن خارجی جدید بگیرد که هیچ پروندهای در فیفا نداشته باشد. از سویی هر گاه پروندهای در فیفا با رای علیه تیم ایرانی همراه شد آن تیم به مدت یک یا دو فصل از جذب بازیکن خارجی محروم و در ادامه هم اگر پروندهاش مختومه نشود، حق جذب بازیکن خارجی را نخواهد داشت.
بر همین اساس انتظار میرود مصوبه جدید سازمان لیگ در ماههای آتی برای تصویب و اجراء در اختیار هیات رییسه فدراسیون فوتبال قرار گیرد.
فرهاد مجیدی به تازگی خواهان به خدمت گیری یک مربی خارجی در کادر فنی استقلال به جای فراز کمالوند شده است که به او گفتهاند بر اساس قانون فعلی نمیتواند چنین تصمیمی را بگیرد.
تصحیح این قانون میتواند خبر خوشی به خصوص برای تیمهایی باشد که درگیر بازیهای لیگ قهرمانان آسیا هستند. آنها باید شهریور ماه در مرحله هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا حاضر شوند و اگر این قانون تا آن موقع تغییر کند سه تیم درگیر لیگ قهرمانان آسیا میتوانند بازیکنان جدید خارجی به خدمت بگیرند. در برههای حضور دروازه بان خارجی هم در تیمهای لیگ برتر ممنوع بود که این قانون هم بعد از مدت کوتاهی تغییر کرد.