آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۱۹۹۱
از بین دانشگاه‌های سراسر کشور؛

دانشگاه علوم پزشکی اهواز در المپیاد ورزش‌های همگانی مقام سوم را کسب کرد

دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بخش دختران المپیاد ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های کشور موفق به کسب مقام سوم شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اولین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های سراسر کشور موفق به کسب مقام سوم شد.

اولین دوره المپیاد ورزش‌های همگانی مجازی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به صورت آفلاین و آنلاین برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی اهواز در رشته‌های آمادگی جسمانی، طناب زنی، هدف زنی والیبال، روپایی، دارت، دوچرخه سواری در دو بخش دختران و پسران شرکت کرد.


بر این اساس، دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بخش دختران در رنکینگ دانشگاه‌ها مقام سوم را کسب کرد. گفتنی است، زهرا نسیمی و آلا عنبری زاده به مربیگری مریم فرهادی مقام چهارم، منا سلامی در بخش روپایی مقام چهارم و رویا جغتایی در بخش انفرادی هدف زنی والیبال مقام ششم را بدست آوردند و برای دانشگاه کسب امتیاز کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار