کد خبر:۹۴۲۸۵۳

استقلال - الهلال تحت هیچ شرایطی در تهران برگزار نمی شود

استقلال در لیگ قهرمانان آسیا میزبان الهلال عربستان است اما این بازی در تهران برگزار نمی شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کنفدراسیون فوتبال آسیا می خواهد بازیهای مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را به طور متمرکز برگزار کند که این مساله به ضرر استقلال است چرا که این تیم میزبان الهلال بود و می توانست در تهران از نماینده عربستان پذیرایی کند.البته اگر به هر دلیلی بازیها متمرکز نباشد هم استقلال نمی تواند میزبان باشد چون یکی از شروط میزبانی داشتن سیستم varاست که ایران و استقلال ندارند. در واقع می توان گفت استقلال تحت هیچ شرایطی در تهران میزبان الهلال نمی شود و باید به میزبانی و بازی در قطر راضی باشد.

درست یک هفته قبل از بازی استقلال و الهلال هم تیم ملی در مقدماتی جام جهانی بازی دارد اما استقلالی ها خیلی نگران این موضوع نیستند چون ملی پوشان زیادی ندارند.اما این مساله می تواند برای پرسپولیس دردسرهایی داشته باشد.

گفتنی است استقلال تا حالا 4 بار الهلال را در آسیا شکست داده است و به دنبال یک پیروزی دیگر است تا صعود شیرینی را جشن بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار