به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا احمدی عضو فراکسیون مدیریت شهری مجلس اظهار داشت: تهران به عنوان یک کلان شهر دارای مشکلات و معضلات زیادی است. مدیریت شهرداری در واقع مدیریت درآمد و هزینه است، یعنی با توجه به تجهیزات و امکاناتی برای رفاه حال شهروندان در اخیتار دارد روند توسعه و عمران شهر را تسریع ببخشد.
عضو فراکسیون مدیریت شهری مجلس با بیان اینکه شهردار آینده تهران باید با مجلس، رییس جمهور و دیگر نهادها هماهنگ باشد، تصریح کرد: باتوجه به بیانیه گام دوم انقلاب قطعا مدیر و شهردار آینده نیز باید فردی انقلابی با روحیه جهادی باشد. شهرداری که بتواند تهران را به عنوان ام القرای جهان اسلام به گونه ای که در شان تهران باشد، مدیریت کند.
احمدی افزود: پایتخت مشکلات پیچیده و فراوانی دارد و متاسفانه در حاشیه آن یکسری محرومیت ها و حاشیهنشینیها وجود دارد. بنابراین مدیر آینده تهران باید ضمن آشنایی با این حوزه برنامه ای قوی برای حل آنها داشته باشد و بتواند از نیروهای متخصص و انقلابی برای عمران این کلان شهر بهره ببرد.
این عضو فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شهردار باید این جایگاه را توفیقی برای خدمت بداند نه فرصتی برای غنیمت، گفت: اگر شهردار اینده چنین دیدی نسبت به جایگاه خود داشته باشد قطعا رضایت و اعتماد جامعه شهری تهران را جلب خواهد کرد و تاثیری مثبت بر اذهان شهروندان خواهد گذاشت. تهران به عنوان پایتخت بر دیگر شهرهای کشور تاثیرگذار است لذا یک شهردار باید نگاهی کلان و کشوری نسبت به مدیریت خود در ام القرای جهان اسلام داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: شهردار آینده باید ضمن تسریع در روند توسعه ای شهر، در کنار دغدغه اقتصاد و معیشت شهروندان در حفظ فرهنگ اصیل ایران اسلامی تلاش کند. باید مدیریت انقلابی داشته باشد و همه موانع را برای رسیدن به اهداف خود از سرراهش بردارد و خستگی ناپذیر باشد.
احمدی ضمن تاکید بر سهیم کردن شهروندان در مدیریت شهری، بیان کرد: شهردار باید بتواند به بهترین شکل ممکن شهروندان را در مدیریت شهری سهیم کند. مدیریت شهری نیازمند افرادی متخصص و آشنا به این حوزه است. بنابراین دغدغهمند بودن، متعهد و متخصص از جمله معیارها و شاخص های شهردار آینده پایتخت است. شهردار آینده نباید وابستگی به جناح و یا نهادی خاصی داشته باشد چرا که مدیریت شهری یک مقام خدمت رسانی است و متعلق به همه شهروندان است.