آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۰۸۲

مصاف دوستانه ایتالیا و آرژانتین برای گرامیداشت یاد مارادونا

قهرمانان جدید جام ملت‌های اروپا و جام ملت‌های آمریکای جنوبی در نظر دارند یک بازی دوستانه برای گرامیداشت یاد اسطوره‌ای که در فوتبال هر دو کشور خوش درخشید، برگزار کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گزارش‌هایی منتشر شده است مبنی بر اینکه تیم‌های ملی ایتالیا قهرمان جدید یورو و آرژانتین قهرمان جدید کوپا آمه‌ریکا در قالب یک بازی دوستانه در ورزشگاه دیه‌گو آرماندو مارادونا در شهر ناپل به مصاف هم خواهند رفت.

طبق گزارش طریق پنجا خبرنگار نشریه نیویورک تایمز؛ نمایندگان فدراسیون فوتبال ایتالیا و اتحادیه فوتبال آرژانتین در این باره با یکدیگر مذاکراتی داشته و مذاکرات طرفین هم به مراحل نهایی رسیده است. به این ترتیب انتظار می‌رود که در آینده‌ای نه چندان دور، یک بازی مانند بازی بین‌قاره‌ای که قبل از شکل‌گیری جام کنفدراسیون‌ها وجود داشت میان قهرمانان آمریکای جنوبی و اروپا برگزار شود و به این بهانه از مارادونا، اسطوره آرژانتین باشگاه ناپولی ایتالیا هم یادی شود.

تیم ملی ایتالیا کمتر از ۲۴ ساعت پس از پیروزی آرژانتین مقابل برزیل در فینال کوپا آمه‌ریکا، در ضربات پنالتی فینال یورو ۲۰۲۰ انگلیس را مغلوب کرد و قهرمان شد.

آخرین باری که تیم ملی ایتالیا در شهر ناپل برابر تیم ملی آرژانتین بازی کرد، در مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۱۹۹۰ بود که در آن بازی مارادونای فقید، کاپیتان آلبی‌سلسته بود. این ورزشگاه پس از مرگ مارادونا، به احترام او تغییر نام داد و دیه‌گو آرماندو مارادونا نامگذاری شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار