کد خبر:۹۵۱۵۹۷
تدابیر ویژه برای جشن قهرمانی احتمالی پرسپولیس
جلسه شورای تامین استان تهران درباره دیدار حساس هفته سیام لیگ برتر امروز برگزار می شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در چارچوب دیدارهای هفته بیست و نهم لیگ برتر مقابل تراکتور به برتری سه بر یک رسید و با ۶۴ امتیاز و حفظ صدرنشینی، اکنون در یک قدمی کسب پنجمین قهرمانی متوالی خود در این رقابتها است.
پرسپولیس جمعه در هفته پایانی مسابقات باید در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف پیکان برود و قرار است امروز جلسه شورای تامین استان تهران درباره این مسابقه برگزار شود. با توجه به قهرمانی احتمالی سرخپوشان، در این جلسه هماهنگیهای لازم درباره نحوه برگزاری جشن قهرمانی و سایر امور مرتبط با این دیدار حساس انجام خواهد شد.
بازیکنان پرسپولیس عصر امروز تمرین ریکاوری خود پس از بازی با تراکتور را برگزار میکنند. طبق برنامه ریزی کادرفنی تمرینات این تیم تا روز بازی با پیکان هر روز برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.