کد خبر:۹۵۴۷۷۲
تصمیم جنجالی AFC/ برگزاری لیگ قهرمانان در عربستان
یک خبرنگار مطرح عربستانی از چراغ سبز AFC برای میزبانی عربستان در ادامه لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این اعلام کرد فدراسیون های غرب آسیا برای میزبانی از ادامه لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ تا فینال این رقابت ها به صورت متمرکز اقدام کنند.
عربستان به صورت رسمی برای میزبانی از مراحل یک چهارم، نیمه نهایی و فینال اقدام کرد. در همین رابطه عبدالله الحنیان خبرنگار نشریه «الریاضیه» مدعی شد: به احتمال خیلی زیاد AFC با درخواست عربستان برای میزبانی ادامه مسابقات حذفی لیگ قهرمانان آسیا به صورت متمرکز موافقت می کند.
برای میزبانی از این رقابت ها فدراسیون فوتبال کشورمان نیز اقدام کرده بود. باشگاه های پرسپولیس، استقلال و تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.