کد خبر:۹۶۲۳۷۴

رکورد جدید اسکوچیچ و شاگردانش؛ بهترین شروع در مرحله پایانی انتخابی ادوار جام‌جهانی

پیروزی دیشب تیم ملی مقابل عراق یک آمار جالب دیگر برای دراگان اسکوچیچ و شاگردانش به همراه داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_میلاد امینی، طبق آمار منتشر شده در متریکا، این برای اولین بار است که تیم ملی در دو بازی اولش در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی، به پیروزی رسیده است.

در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۱۹۷۴، تیم ملی با کره شمالی به تساوی بدون گل رسید و در بازی دومش، ۱-۲ کویت را شکست داد.

در انتخابی جام جهانی ۱۹۹۴، تیم ملی در اولین بازی‌اش با نتیجه ۰-۳ به کره جنوبی باخت و در بازی دوم با نتیجه ۱-۲ از سد ژاپن گذشت.

در جام جهانی ۱۹۷۸ که تیم ملی اولین حضورش در جام جهانی را تجربه کرد، شاگردان حشمت مهاجرانی در مرحله نهایی انتخابی، در بازی اولشان مقابل هنگ‌کنگ پیروز شدند، اما در بازی دوم مقابل کره جنوبی به تساوی بدون گل رسیدند.

 

در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 1998، تیم محمد مایلی‌کهن بعد از پیروزی 2-4 مقابل چین در اولین بازی‌اش، در بازی دوم با عربستان به تساوی 1-1 رسید.

برویم سراغ تیم میروسلاو بلاژویچ در انتخابی جام جهانی 2002. این تیم ابتدا عربستان را با دو گل علی دایی شکست داد اما در بازی با تایلند، تساوی بدون گل، حاصل تلاش دو تیم در پایان 90 دقیقه بود.

در انتخابی جام جهانی 2006، شاگردان برانکو در بازی اولشان در مرحله نهایی، در بحرین با این تیم به تساوی بدون گل رسیدند و در بازی دومشان، با دبل وحید هاشمیان، 1-2 از سد ژاپن گذشتند.

انتخابی جام جهانی 2010 و تیمی که علی دایی هدایتش را به عهده داشت.  تیم او کارش را با تساوی 1-1 مقابل عربستان در ریاض شروع کرد و در بازی دوم، 1-2 کره شمالی را شکست داد.

در انتخابی جام جهانی 2014، شاگردان کارلوس کی‌روش با گل محمدرضا خلعتبری، ازبکستان را در تاشکند شکست دادند اما در بازی دومشان و در ورزشگاه آزادی، نتوانستد به قطر گل بزنند و آن بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2018، تیم ملی با گلهای رضا قوچان‌نژاد و علیرضا جهانبخش، قطر را 0-2 شکست داد و در بازی دوم، با چین به تساوی بدون گل رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار