گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، چنانچه آن تیم پرزرق و برق مرحله گروهی که موفق شد بهعنوان تیم اول به مرحله یکهشتم نهایی صعود کند، حفظ میشد با اطمینان بیشتری درباره پیروزی امشب استقلال مقابل الهلال سخن به میان میآوردیم اما دایره تغییرات بهحدی وسیع بوده که بیتعارف احتمال ناکامی استقلال در بازی امشب بسیار بیشتر از کسب موفقیت است. در واقع باید از استقلال به اندازه وسع و تواناییاش انتظار داشت و خیالات واهی و باطل را از گوشه ذهن دور کرد.
حتی اگر فرهاد مجیدی باتجربهترین بازیکنان خود را وارد ترکیب اصلی کند، باز هم حضور سه بازیکن تازهوارد به ترکیب قطعی خواهد بود ضمن اینکه دست سرمربی استقلال روی نیمکت نیز چندان باز نخواهد بود تا در مواقع لزوم اقداماتی در جهت تغییر رویه بازی را انجام دهد.
بنابراین با تیمی مواجهیم که تفاوتهای بسیاری با بازیهای مرحله گروهی دارد هرچند که حضور گابریل پین میتواند جای خالی فراز کمالوند که در بازیهای مرحله گروهی دست راست مجیدی بود را پر کند اما بهواقع خریدهای جدید استقلال آنچنانی نامی و پرآوازه نیستند که بتوان آنها را هموزن بازیکنانی دانست که آن سوی میدان حضور خواهند داشت.
البته همانطور که مجیدی هم در روزهای اخیر به آن اشاره کرده، خط دفاع الهلال عربستان میتواند نقطه امیدبخشی برای استقلال باشد تا از آن گذشته و تیر خلاص را بر پیکر این تیم متمول سعودی وارد آورند، اما تردیدی نیست که نماینده فوتبال عربستان تمام نیروی خود را صرف استفاده حداکثری از بازیکنانی همچون گومیس، پریرا و مارگا خواهد کرد تا با بهرهبرداری از این مثلث هجومی استقلال را از مقابل کنار زده و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شود.
اتفاقاً الهلال در میان تیمهای غرب آسیا با این هیبت و بازیکنان شانس و اقبال بیشتری در قیاس با همه تیمهای حاضر برای رسیدن به قهرمانی دارد و اگر تصور کنیم حتی پرسپولیس نیز که یکی از تیمهای تاکتیکمند غرب آسیا محسوب میشود از الهلال خوشاقبالتر است، تحلیل درستی از واقعیت ماجرا نداشتهایم.
در واقع استقلال با قویترین تیم غرب آسیا مصاف خواهد داشت اما در عین حال اگر مدیران این باشگاه میتوانستند ستارهها را حفظ کنند یا دستکم فروش قایدی را به زمان دیگری موکول کنند، استقلال با امیدهای بیشتری گام به این بازی میگذاشت. به هر حال اما فوتبالیستهای ایران حتی در اسفبارترین شرایط نیز امید و انگیزه خود را برای پیروزی مقابل رقبا از کف نخواهند داد و استقلال نیز از این قاعده مستثنی نیست و فرهاد مجیدی نیز تلاش کرده در روزهای اخیر از نظر انگیزشی تیمش را در وضعیت ایدهآلی قرار دهد تا شانس پیروزی مقابل الهلال فزونی بگیرد.
آنچه بازیکنان استقلال را به این هدف مهم و بزرگ نزدیک میکند خودباوری است. آنها نباید ترسی از حریف به دل راه دهند و در این میان بازیکنان باتجربهای همچون وریا غفوری و سیدحسین حسینی که میدانهای آسیایی بسیاری را دیدهاند میتوانند کمکحال جوانترها باشند تا شاید استقلال به برنده بزرگ این بازی بزرگ تبدیل شود.
ترکیب احتمالی
دروازهبان: سیدحسین حسینی
مدافعان: محمدحسین مرادمند، سیاوش یزدانی، عارف آقاسی
هافبکها: وریا غفوری، زبیر نیکنفس، مهدی مهدیپور، آرش رضاوند (بابک مرادی)، جعفر سلمانی
مهاجمان: ارسلان مطهری، امین قاسمینژاد
نکته: اگر استقلال قصد بازی با روش چهار دفاع را داشته باشد وریا غفوری به دفاع راست منتقل خواهد شد. جعفر سلمانی هم ممکن است در پست دفاع چپ بازی کند هرچند شانس کریمزاده در این شرایط بیشتر خواهد بود. یکی از میان سه مدافع هم بیرون از ترکیب بازی خواهد کرد.
حاجی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با چالش های پیش روی آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهیم به صورت عادلانه به وضعیت موجود آموزش و پرورش نگاه کنیم، معضلاتی که امروز پیش روی این نهاد است نتیجه بیش از سه دهه ضعف مدیریتی و تصمیم های غلط در این حوزه است و نباید چالش های به وجود آمده را به گردن دوره ای خاص بیندازیم و همه مدیرانی که در این مدت سکاندار این نهاد مقدس بودهاند بدون تعارف بخشی از وضعیت موجود را ایجاد کرده اند.
وی در ادامه افزود: مشکل آموزش و پرورش از زمانی آغاز شد که مصلحت اندیشی ها برای جریان های سیاسی هر روز تصمیمات در آموزش و پرورش را از حوزه تخصصی دورتر کرد و بیشتر رنگ و بوی سیاسی به آن داد. نگاه دولت ها به وزیر آموزش و پرورش صرفاً شخصی بود که بتواند با بودجهای کمتر وضعیت موجود را حفظ کند و هر وزیری که مطالبه کمتری از مجموعه دولت داشت مدیر موفق تری قلمداد می شد.
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: نگاهی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مقام معظم رهبری به تعلیم و تربیت دارند با نگاه دولت ها بسیار متفاوت است و هزینه برای آموزش و پرورش در این نگاه یعنی سرمایه گذاری برای نسل های آینده و هر هزینهای که صرف این نهاد می شود بازده چند برابری هم از نظر اقتصادی و هم از نظر معنوی برای کشور به دنبال خواهد داشت و تربیت نیروی توانمند متخصص و متعهد میتواند پیشرفت کشور در عرصه های مختلف را در آینده تضمین نماید.
حاجی زاده در ادامه گفت: مهمترین چالشی که امروز آموزش و پرورش با آن مواجه است کمبود نیروی کارآمد و معلمان توانمند برای آموزش و پرورش است. امروز بیش از ۲۰۰ هزاران معلم در آموزش و پرورش کم داریم و دولت از طرفی نمیتواند کلاسهای درس را خالی نگه دارد و از طرفی جذب نیرو به صورت دفعی، آسیبهای زیادی به کیفیت تعلیم و تربیت وارد خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری بارها تاکید داشته اند که باید افراد توانمند به عنوان معلم در آموزش و پرورش به کارگیری شوند و نباید به صورت برف انباری افرادی را جذب این نهاد کنیم که کیفیت لازم را در این حوزه نداشته باشند.
حاجی زاده بیان کرد: یکی از تصمیمات غلط برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش طرح خرید خدمات میباشد که منشاء آن همان نگاه مصرف گرایانه به تعلیم و تربیت است که هزینه پرداخت حقوق به این معلمان را تا یک چهارم کاهش میدهد و بعضاً دیده شده بعضی از مدیران آموزش و پرورش این را یک صرفه جویی و افتخار برای خود قلمداد کردهاند اما معضلات بسیار بزرگی را به دستگاه تعلیم و تربیت وارد کرده است.
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: از سال ۹۱ که سند تحول بنیادین به تصویب رسید و مقرر شد سالانه ۲۵ هزار نفر از طریق این دانشگاه جذب آموزش و پرورش شوند اما این تعداد با تصمیمات غلط، هر سال کاهش پیدا کرد و حتی حرف از تعطیلی این دانشگاه بود که مقام معظم رهبری شخصا ورود پیدا کرده و برای جلوگیری از این تصمیم غلط خودشان را هزینه کردند، اگر تعداد جذب ۲۵ هزار معلم از سال ۹۱ به درستی اجرا میشد امروز شاهد معضل کمبود معلم نبودیم
وی در پایان گفت: دولت مستقر باید تلاش کند تا معضل کمبود نیرو در آموزش و پرورش را به نحوی حل کند که هم کمبود بر طرف شود و هم کیفیت لازم حفظ شود، زیرا هر فردی که به عنوان معلم در دستگاه تعلیم تربیت جذب میشود قرار است ۳۰ سال با فکر دانش آموز سروکار داشته باشد، اگر این معلم صلاحیت لازم را داشته باشد آینده کشور را تضمین خواهد کرد.
[snews] => [bimg] => 1495587_489.jpg [tmpl] => [sdate] => 14000623214849 [pdate] => 14000627082843 [udate] => 14000623215818 [sendby] => f.mastari [publishby] => s.salmani [updateby] => f.mastari [service_id] => 9 [cat_id] => 51 [sec_id] => 164 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => Array ( [cid] => 964043 [ostan] => 0 [typist] => [country] => [promise_date] => 0 [access_level] => 0 [promise_date_type] => [meta_keywords] => [slugs] => ) [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 966283 [title] => «زنگ» آغاز سال تحصیلی نواخته شد [pdate] => 14000703081714 [service_id] => 9 ) [1] => Array ( [id] => 965775 [title] => حکیم زاده: «خانواده ها» شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند [pdate] => 14000631100544 [service_id] => 9 ) [2] => Array ( [id] => 964706 [title] => بدون تعارف با فرماندهان ناوگروه مکران [pdate] => 14000627165145 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 964706 [title] => بدون تعارف با فرماندهان ناوگروه مکران [pdate] => 14000627165145 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 [lead_img] => /files/fa/news/1400/6/27/1498231_937.jpeg ) [1] => Array ( [id] => 965775 [title] => حکیم زاده: «خانواده ها» شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند [pdate] => 14000631100544 [service_id] => 9 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [2] => Array ( [id] => 966283 [title] => «زنگ» آغاز سال تحصیلی نواخته شد [pdate] => 14000703081714 [service_id] => 9 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) ) ) [media] => Array ( ) [view_images] => Array ( [bimg] => /files/fa/news/1400/6/23/1495587_489.jpg ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => آموزش و پرورش [id] => 2868185 [tag_id] => 969 ) [1] => Array ( [tag] => معلم [id] => 2868186 [tag_id] => 3510 ) [2] => Array ( [tag] => مجلس شورای اسلامی [id] => 2868187 [tag_id] => 1097 ) [3] => Array ( [tag] => دولت سیزدهم [id] => 2868188 [tag_id] => 260979 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علومپزشکی تبریز در نامهای به وزیر بهداشت درمان و آموزش کشور خواستار انتصاب فردی کاردان، بهرهمند از توانمندیهای اجرایی و دانش فنی و بالینی در عرصههای مختلف نظام سلامت برای سمت ریاست دانشگاه شد.
متن نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر بهرام عیناللهی
باسلام و تقدیم احترام، نظر به اوضاع کنونی دانشگاه علومپزشکی تبریز از نظر سهمخواهی و تلاش برای تصدی مسئولیتهای خطیر و حیاتی که بیش از شیفتهی خدمت بودن، تشنهی قدرت بودن ِ برخی حضرات را در ذهن آدمی تداعی میکند، از حضرتعالی تقاضا داریم تا بدون تاثیرپذیری از پدرخواندههای نظام سلامت آذربایجان، که از سالهای دور تاکنون، بدون توجه به سیاستهای هر دولت و کابینهای، تلاش کردهاند گزینههای همسو با خود را در عالیترین مناصب سیستم سلامت استان آذربایجانشرقی و حتی استانهای همجوار معرفی و بهکار گرفته، و معالاسف در غالب اوقات موفق هم شدهاند! اینبار با انتصاب فردی به سمت ریاست دانشگاه علومپزشکی تبریز که دارای تخصص، کاردان، بهرهمند از توانمندیهای اجرایی و دانش فنی و بالینی در عرصههای مختلف نظام سلامت، به معنای واقعی کلمه انقلابی و متعهد به آرمانهای بلند انقلاب، جهادگر، و پاسدار خون شهدا که دل در گرو این ارزشهای ناب دارد، موجبات رهایی این سیستم مظلوم سلامت از چنگال انحصارگران و منفعتطلبان را فراهم آورید.
جناب آقای دکتر عیناللهی!
حضرتعالی بیشتر و بهتر از هرکسی مستحضرید که این افراد صرفا در لسان و درحد سخنرانی انقلابی هستند، ولع قدرت و مسئولیت در چشمهایشان نمایان است و خود را به غلط در صف مسئولین دلسوز و انقلابی جا زدهاند، و حضورشان در مناصب مهم و پستهای حیاتی نظام، به طور قطع به ضرر انقلاب خواهد بود. بجاست تا یکبار برای همیشه دست پدرخواندههای متوقع، که مدیریت شان در طول تاریخ هزینهتراش و غیرپاسخگو بوده، از سر نظام سلامت ِ منطقه کوتاه شود.
پرواضح است که تاثیرات بسیار درخشان چنین اقدام ارزشمندی، لزوما نه در سالهای اول بلکه در آینده نظام سلامت منطقه خصوصا پس از عبور از تنگناها و مقاطع حساس و تاریخی که از آنها بعنوان سالهای دگردیسی سیستم یاد میشود، به روشنی خود را نمایان نموده و نقش مهمی در اعتلای دستاوردهای سیستم بهداشت و درمان منطقه خواهد داشت.
همچنین تردیدی وجود ندارد که انتصاب مسئولین نظام سلامت از جمع کسانی که بهدور از محافظهکاری و منفعتطلبی، در راه پیادهکردن سیاستهای اصیل انقلاب اسلامی و دفاع از ارزشهای آن هزینه داده و بدون ترس و ملاحظه از جریانها و افراد ذینفوذ، از هیچ کوششی دریغ ننمودهاند، مایه امیدواری و ایجاد انگیزه در نیروهای اصیل و راستین انقلاب و مایه خشنودی دلسوزان حقیقی جامعه سلامت خواهد بود.
بسیج دانشجویی دانشگاه علومپزشکی تبریز بعنوان یک تشکل انقلابی، بدون ملاحظه و تعارف با افراد و جریانهای مختلف، و صرفا بر اساس رسالت انقلابی خود و عشق به مسیر نورانی شهدا و نیز بعنوان پیروان خط امام (ره)، اعلام میکند که تا پای جان بر سر این اصول و خطوط قرمز نظام و انقلاب ایستاده و از هر انتصابی که دقیق و صحیح بوده و چنانچه بالاتر نیز در قالب ویژگیهای موصوف ذکر شد، با مواضع انقلابی همخوانی داشته باشد، بطور جد حمایت و پشتیبانی مینماید.
همچنین باز با تکیه بر رسالت ذاتی تشکل انقلابی، راه مطالبهگری و انتقاد سازنده را جهت کمک به رشد و توسعهی اهداف و عملکرد نظام سلامت، بر هر مسئول ذیربطی مفتوح میداند.
دعای خیر خانواده معظم شهدا و خادمان راستین انقلاب از آن کسانی است که مناصب خطیر این نظام بالنده را از لوث وجود قدرتطلبان ِ انقلابینما پاک سازند، والعاقبة للمتقین.