محققان مرکز پزشکی آمریکا در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن ماهی خطر بروز بیماریهای لثه را کاهش میدهد.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از آسوشیتدپرس، این محققان با مطالعه بر روی 9000 بیمار با سطوح اجتماعی، نژادی و تحصیلی مختلف دریافتند که مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده همچون روغن ماهی، خطر بروز بیماری های لثه همچون ورم لثه را کاهش می دهد.
بر این اساس، از میان شرکت کنندگان در این بررسی، 8.2 درصد بیماری ورم لثه داشتند، اما میزان ابتلا به این بیماری در میان افرادی که روغن ماهی مصرف کرده اند، به میزان 20 درصد کمتر بوده است.
هم اکنون درمان بیماری ورم لثه به صورت سنتی از طریق تمیز کردن و شستشوی لثه با دستگاه های مکانیکی و مصرف آنتی بیوتیک های معمولی صورت می گیرد و اگر بیمار رژیم غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده را انتخاب کند، درمان وی با هزینه کمتر و اطمینان خاطر بیشتری همراه است.
از دیگر مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده می توان به ماهی سالمون، کره بادام زمینی، مارگارین و مغزها اشاره کرد.
نتایج این تحقیق در مجله «انجمن رژیم غذایی آمریکا» به چاپ رسیده است./انتهای پیام/