کد خبر:۲۲۲۱۵۶
یک متخصص تغذیه:

آفتابگردان، ذرت و کانولا از روغن های دیگر مفیدتر هستند

آفتابگردان، ذرت و کانولا مفیدتر از روغن‌های دیگر است، اما در مصرف اینها نیز نباید زیاده روی شود.
آفتابگردان، ذرت و کانولا از روغن های دیگر مفیدتر هستند

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، دکتر مسعود کیمیاگر با باین مطلب فوق افزود: در درجه اول مقدار روغن مصرفی‌تان را در روز مشخص کنید و در مشاوره با پزشکتان معلوم کنید که روزانه چقدر باید روغن مصرفی دریافت کنید. 

 

 وی گفت: مهم‌ترین نکته در مورد مصرف روغن‌ها و چربی‌ها، درست استفاده‌کردن از این مواد غذایی است به شکلی که به سلامت ما کمک کند، نه آن که به بدن آسیب وارد کند.

 
50 درصد چربی دریافتی بدن پنهان است
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی روغن‌ها را به دو دسته پیدا و پنهان تقسیم کرد و گفت: بخشی از روغن‌هایی که ما می‌بینیم، دیده نمی‌شود مثلا روغن‌هایی که در مغزها و حبوبات است، دیده نمی‌شود، بر این اساس شاید 50 درصد چربی که دریافت می‌کنیم، روغن پنهان است، اگر دستور داده شود که مثلا روزی 40 گرم روغن مصرف کنید، نباید از نظر دور داریم که 20 گرم آن روغنی است که دیده نمی‌شود. 
 
روغن‌های جامد و حیوانی جایگاهی برای مصرف ندارد 
کیمیاگر خاطرنشان کرد: می‌توان از روغن‌هایی که امگا 3 بیشتری دارد، مانند کانولا، گردو و ماهی استفاده کرد، همچنین روغن‌های جامد نباید در پخت غذاها استفاده شوند و متخصصان تغذیه تاکید می‌کنند که روغن‌های جامد و حیوانی جایگاهی برای مصرف ندارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار