کد خبر:۹۷۴۷۸۵
بازیکن خارجی استقلال به بازی با فجر میرسد؟
رودی ژستد بازیکن جدید تیم فوتبال استقلال پس از عقد قرارداد با این باشگاه، در تمرینات آبیپوشان پایتخت شرکت کرد تا خود را برای بازیهای پیش روی تیم آماده کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حال حاضر دغدغه مدیران این باشگاه، صدور ITC این بازیکن است تا مجوز حضور این بازیکن در میدان برای استقلال محقق شود.
با پیگیریهای باشگاه استقلال، قرار است امروز (چهارشنبه)، ITC این بازیکن ظاهر شود. البته این امکان وجود دارد که به علت نشست مشترک رئیس فدراسیون فوتبال و مدیران عامل باشگاههای لیگ برتری در خصوص تبلیغات محیطی، برخی از کارهای اداری صدور این مجوز به تعویق بیفتد، اما مدیران باشگاه در نظر دارند کاری کنند که تا فردا، ژستد هیچ مشکلی برای حضور در میدان برای آبیها نداشته باشد.
استقلال، جمعه در ورزشگاه حافظیه شیراز در چارچوب هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر به مصاف فجرسپاسی میرود و به نظر میرسد ژستد با شرایط موجود و با نظر کادر فنی بتواند در این بازی برای آبیپوشان به میدان برود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.