آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۰۰۴
امام جمعه شاهرود:

دانشگاه فنی و حرفه‌ای در اشتغالزایی جوانان دارای امتیازات بی‌نظیری است

امام جمعه شاهرود با تاکید بر امتیازات دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص اشتغالزایی جوانان گفت: نقش دانشگاهیان در رفع بیکاری و اشتغالزایی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شیرین محمدی پناه، رئیس به همراه مسئولین فرهنگی و امام جماعت دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شاهرود با حضور در دفتر حجت‌السلام عباس امینی امام جمعه شاهرود، پیرامون دانشگاه فنی و حرفه‌ای و آموزش‌های مهارتی دیدار و گفتگو کردند.

حجت‌السلام عباس امینی امام جمعه شاهرود با تاکید بر امتیازات دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص اشتغالزایی جوانان و کمک به اقتصاد کشور، بیان داشت: نقش دانشگاهیان در رفع بیکاری و اشتغالزایی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

حجه الاسلام عباس امینی نقش دانشگاه فنی و حرفه‌ای در توسعه علمی این شهرستان و استان سمنان و کشور را قابل تقدیر دانست.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحول گرا و کارآفرین است

در این دیدار شیرین محمدی پناه ریاست دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شاهرود ضمن معرفی ماهیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مزایای تحصیل در این دانشگاه تحول گرا و کارآفرین بیان کرد: که در سال تحصیلی جدید پذیرش ۴۰ درصدی در این دانشگاه نشان از اعتماد مردم به آموزش‌های مهارتی به عنوان اقتصادی‌ترین نوع آموزش است که هم موجب امنیت بخشی گردیده و هم از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و عدم اشتغال و و نارضایتی در سطح جامعه پیشگیری خواهد کرد.

محمدی پناه با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای دانشگاهی تحول گرا و کارآفرین است گفت: ارتقاء سطح فرهنگی و تربیت نیروی کارآفرین از اولویت‌های دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شاهرود است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شاهرود تعامل و همکاری این دانشگاه با نهادها، سازمان‌ها و ادارات فرهنگی در راستای ارتقاء سطح فرهنگی آحاد جامعه از طریق برنامه ریزی و انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار این مجموعه اعلام کرد و از حمایت‌ها و رهنمود‌های حجه الاسلام عباس امینی امام جمعه شهرستان شاهرود از دانشگاه فنی و حرفه‌ای تشکر و قدردانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در مسیر پیشرفت این مجموعه دانشگاهی از رهنمود‌ها و تجربیات گرانبهای حضرتعالی بهره برده و به جایگاه بالاتری دست پیدا کنیم.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شاهرود همچنین در خصوص ضرورت احداث مسجد دانشکده در جوار یادمان شهید به عنوان پایگاه فرهنگی مذهبی؛ با استفاده از کمک‌های مردمی و خیرین و حمایت‌های امام جمعه محترم نکاتی را بیان داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار