آغاز طرح مشترک ارتقاء امنیت عمومی و پاکسازی کویر در استان کرمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۹۱۱۲

آغاز طرح مشترک ارتقاء امنیت عمومی و پاکسازی کویر در استان کرمان

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان از آغاز طرح مشترک ارتقای امنیت عمومی و پاکسازی کویر در استان کرمان خبر داد.

آغاز طرح مشترک ارتقاء امنیت عمومی و پاکسازی کویر در استان کرمان

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، رحمان جلالی معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان، گفت: این رزمایش در راستای افزایش ضریب امنیت پایدار و مقابله با تهدیدات احتمالی، در سه محور اصلی پایش و رصد مناطق صعب‌العبور با استفاده از توان پهپادی، افزایش توان رزم نیرو‌های عمل‌کننده و ارتقای هم‌افزایی و هماهنگی میان ارکان امنیتی، نظامی و انتظامی اجرا می‌شود.

 

وی افزود: این طرح به‌صورت مشترک و با حضور مجموعه فراجا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دستگاه‌های امنیتی در مناطق کویر شمالی، میانی و جنوبی استان کرمان آغاز شده و تا تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده ادامه خواهد داشت.

 

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان تأکید کرد: اجرای این رزمایش نقش مهمی در تقویت اشراف اطلاعاتی، افزایش آمادگی عملیاتی نیرو‌ها و تأمین امنیت پایدار در پهنه‌های کویری استان خواهد داشت.

 


بازدید میدانی فرمانده انتظامی استان از روند اجرای طرح پاکسازی کویر

 

همچنین، طبق اعلام روابط عمومی پلیس کرمان، فرمانده انتظامی استان کرمان از مراحل اجرای طرح ارتقا امنیت عمومی و پاکسازی کویر بازدید و تدابیر مربوط به ادامه این رزمایش مهم را ابلاغ کرد.

 

سردار جلیل موقوفه ئی در این بازدید، ضمن ارزیابی نتایج اولیه اجرای این طرح، بر حفظ آمادگی و توان رزم نیرو‌های عمل کننده، پوشش گسترده مناطق صعب العبور و استمرار این طرح در ابعاد اطلاعاتی و عملیاتی تاکید کرد.


همچنین جانشین انتظامی استان کرمان در این خصوص گفت: به مناسبت فرارسیدن ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و آغاز هفته مقاومت، طرح ارتقاء امنیت و پاکسازی مناطق کویری استان، از ابتدای صبح امروز آغاز شده است.

 

سرهنگ مهدی پور امینایی افزود: در این طرح که با هدف ارتقاء امنیت عمومی و آرامش پایدار در مناطق کویری استان با محوریت برخورد با اشرار و قاچاقچیان موادمخدر و قاچاقچیان اتباع خارجی غیر مجاز اجرا خواهد شد، حوزه وسیع و صعب العبور کویری استان تحت پوشش عملیاتی قرار گرفته و کارکنان یگان‌های تکاوری با پشتیبانی اطلاعاتی و عملیاتی یگان ویژه و انتظامی و نیز پشتیبانی یگان پهپادی پلیس استان، مناطق از قبل شناسایی شده را پاکسازی می‌کنند.

 

جانشین انتظامی استان کرمان در پایان ضمن اشاره به توجه بسیار ویژه فرماندهی انتظامی کشور به ارتقاء امنیت مناطق کویری، بیان کرد: اجرای این طرح امنیتی هم زمان با آغاز هفته مقاومت، پیام آور ایستادگی، اقتدار و آمادگی فرماندهی انتظامی در صیانت از دستاورد‌های انقلاب اسلامی و پاسداشت خون شهدا است.

پربازدیدترین آخرین اخبار