آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۸۵۷۹

عکس|کار قشنگ مهدی طارمی در پرتغال؛ اشک خانواده جاری شد

تیم فوتبال پورتو با حضور مهدی طارمی مهاجم ایران در دیدار برابر فیرنسه پیروز شد و در جام حذفی پرتغال صعود کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پورتو در یکی از دیدار‌های مرحله یک شانزدهم جام حذفی پرتغال شب گذشته به مصاف فیرنسی رفت و با نتیجه ۵ بر ۱ پیروز شد. مهدی طارمی مهاجم ایران در ترکیب پورتو بود و ۷۳ دقیقه بازی کرد.

طارمی در دقیقه ۷۱ برای پورتو یک پنالتی گرفت و در حالی که انتظار می‌رفت خودش پنالتی بزند آن را به فرانسیسکو کونسیسائو پسر سرمربی پورتو داد تا او هم نخستین گل خود را در این تیم به ثمر برساند. فرانسیسکو بعد از این گل در آغوش پدرش قرار گرفت و مادرش هم که روی سکو‌ها بود از خوشحالی گریه کرد.

سرجیو کونسیسائو سرمربی پورتو در نشست خبری بعد از بازی درباره صحبت‌هایی که به پسرش بعد پس از گلزنی داشت، گفت: اعتراف می‌کنم اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که «برو از مهدی تشکر کن»، چون او معمولاً پنالتی‌ها را می‌زند. مهم بود که به یک مهاجم روحیه بدهیم نه به این دلیل که فرانسیسکو بود، بلکه به این دلیل بود که او یک مهاجم دنبال گل بود.

(عکس) کار قشنگ مهدی طارمی در پرتغال؛ اشک خانواده جاری شد

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار