کد خبر:۹۷۹۷۴۰

برپایی نمایشگاه «صنایع دستی» از سوی کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور شیراز

دبیر کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز، از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی با حضور مدرسان دانشگاه خبر داد.

محمد سهرابی، دبیر کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز، درگفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی با حضور مدرسان دانشگاه خبر داد.

سهرابی مطرح کرد: در این نمایشگاه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و همکاری کادر هلال احمر برگزار شد، با استقبال فراوان دانشجویان روبه رو شد.

کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز مطرح کرد: نمایشگاه صنایع دستی دستاورد‌های اساتید کانون کارآفرینی؛ سیما جهانی، فاطمه بذرریز، کیمیا رضایی در زمینه‌های مختلف هنری از جمله گلدوزی، رزین، ویترای، دکوپاژ، جعبه سازی و ... به نمایش گذاشته شد.


وی ادامه داد: کانون کارآفرینی دارای پتانسیل قابل توجه برای رشد دانشجویان است به که باید از این بستر به نحو احسنت برای آموزش و پرورش دانشجویان در زمینه‌های مختلف استفاده کنیم.

 

برپایی نمایشگاه «صنایع دستی» از سوی کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور شیراز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار