به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، صبور، مدیر کل تأمین اجتماعی در حاشیه سفر وزیر کشور به ایلام اعلام کرد: درمانگاه عمومی تامین اجتماعی مهران امروز، ۱۵ مردادماه ۱۴۰۳، توسط وزیر کشور و هیأت همراه افتتاح شد و به بیمهشدگان خدمات ارائه میدهد.
وی افزود: این درمانگاه در زمینی به مساحت ۲۳۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۵۰۰ مترمربع در سه طبقه احداث شده و دارای پنج اتاق ویزیت شامل اتاق ویزیت پزشک عمومی، اتاق ویزیت مامایی، اتاق احیا، اتاق تزریقات خواهران و برادران، اتاق گچگیری، آزمایشگاه، دندانپزشکی و داروخانه است.
صبور همچنین خاطرنشان کرد: ساخت این درمانگاه در سال ۱۳۹۸ آغاز شد، اما پیمانکار اوایل سال ۱۴۰۰ کار را ترک کرد. در دولت سیزدهم، حدود ۸ درصد از کار پیش رفت و پس از خلع ید پیمانکار اولیه، پیمانکار جدید وارد عمل شد و خوشبختانه پروژه به موقع به اتمام رسید.
وی اظهار داشت: هزینه خرید زمین، ساخت و تجهیز این درمانگاه بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال است.
صبور در مورد پرسنل درمانگاه توضیح داد: پرسنل استخدام شده و در مرحله گزینش هستند. در حال حاضر، این درمانگاه توسط نیروهای موجود در ایلام اداره میشود تا گزینش نهایی پرسنل استخدامی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: پرسنل از طریق آزمون و امتیاز بومی گزینی ساکنین مهران انتخاب شدهاند. آزمون کتبی در ۳۱ فروردین برگزار شد و در تیرماه نیز سه برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت شدند. پس از بررسی نمرات کتبی و مصاحبه، دو برابر ظرفیت به گزینش معرفی شدند.
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور به همراه استاندار ایلام، حسن بهرامنیا، روز دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ از مراحل پایانی ساخت پل آبنمای کنجانچم بازدید کردند.
این پل که در مسیر جاده ایلام-مهران قرار دارد، با هزینهای بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان در حال احداث است.
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی اکبر بسطامی نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به اینکه تا اربعین فرصت زیادی باقی نمانده است، گفت: زیرساختهای بهداشتی و درمانی اربعین در مرز مهران تکمیل شوند.
وی افزود: تکمیل زیرساختهای بهداشتی و درمانی اربعین کاری جهادی و همتی مردانه همچون شهدای مرز مهران میطلبد.
نماینده مردم ایلام اضافه کرد: از وزرای بهداشت و درمان و امور اقتصادی و دارایی و مدیرکل گمرک کل کشور تقاضا دارم مهران و ایلام را متعلق به کل کشور بدانند، چرا که زیرساختهای بهداشتی و درمانی و سلامت در مهران فراهم نیست.
بسطامی عنوان کرد: با توجه به زیرساختهای موجود فرودگاه مهران و همچنین توجیه مرزی و اقتصادی بودن آن، در صورت انجام رایزنیهای لازم، با کسب مجوز و اخذ اعتبارات لازم، تجهیز و ساخت یک فرودگاه بین المللی درخور و شأن مردم استان و مسافران عراقی و زوار ایرانی سراسر کشور، محقق خواهد شد.
وی اظهار کرد: احیا و بازسازی فرودگاه مهران از حیث انتقال گردشگران، زوار عتبات عالیات و همچنین سرمایه گذاریهایی که در این شهرستان انجام میشود، دارای توجیه اقتصادی است.
نماینده مردم ایلام در پایان گفت: از آنجا که طولانی بودن مسیر ایلام تا رسیدن به شهر مرزی مهران، اهمیتِ داشتنِ یک فرودگاه بین المللی را دوچندان میکند، در صورت ترمیم و بازسازی فرودگاه مهران، این موضوع نقش مهمی را میتواند در توسعه مرز و آسان شدن رفت و آمد زائران به عتبات عالیات و خروج ایلام از بن بست رقم بزند.