آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۹۰۳
مدیر امور تربیت بدنی علوم پزشکی ارومیه مطرح کرد

قهرمانی دانشجویان پسر علوم پزشکی ارومیه در مسابقات فوتسال

مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: در اولین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان شمالغرب کشور تیم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه توانست با شکست رقبای خود، مقام نخست مسابقات را کسب کند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محسن شادی، مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: در اولین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان شمالغرب کشور و انتخابی قهرمانی کشوری یادواره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، تیم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه توانست با شکست رقبای خود، مقام نخست مسابقات را کسب کند.

شادی درباره این مسابقات افزود: در این مسابقات ۷ تیم شامل تیم‌های فوتسال دانشگاه‌های تبریز، اردبیل، ارومیه و دانشکده‌های خوی، مراغه، خلخال و سراب حضور داشتند که از جمع این تیم‌ها ۳ تیم ارومیه، تبریز و اردبیل به مسابقات کشوری راه یافتند.

مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در ادامه بیان کرد: ۴ تیم ارومیه، تبریز، اردبیل و خوی به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که در نهایت دیدار رده بندی بین تیم‌های اردبیل و خوی انجام شد و تیم اردبیل با پیروزی ۲ بر صفر به مقام سوم این مسابقات دست یافت.

وی ادامه داد: تیم‌های ارومیه و تبریز نیز در مسابقه فینال با یکدیگر روبه رو شدند که تیم ارومیه توانست با نتیجه ۶ بر ۱ تیم تبریز را شکست داده و با اقتدار به مقام قهرمانی مسابقات دست یابد.

شادی گفت: تیم‌های فوتسال دانشگاه‌های ارومیه، تبریز و اردبیل به عنوان نماینده‌های منطقه ۲ به مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه یافتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار