آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۸۰۱

پرداخت پاداش مدال آوران بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

پاداش نقدی کمیته ملی المپیک به مدال‌آوران بازی‌های کشورهای اسلامی پرداخت شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طی نشستی که با حضور کادر سرپرستی کاروان اعزامی به پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، مدال‌آوران کشورمان و مسئولان فدراسیون آنها برگزار شد، پاداش نقدی مدال آوران پرداخت شد.

طبق مصوبه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک مقرر شد برای مدال آوران طلا 1500 یورو، مدال‌آوران نقره 1200 یورو و مدال‌آوران برنز 800 یورو پاداش نقدی از سوی کمیته ملی المپیک در همان محل برگزاری رقابت‌ها پرداخت شد.

تاکنون در این بازی‌ها در رشته تنیس روی میز امیرحسین هدایی مدال طلا، نیما عالمیان نقره، ندا شهسواری نقره، در دوچرخه‌سواری بهنام آرین 2 مدال نقره و در پاراشنا سینا ضیغمی‌نژاد یک طلا، یک نقره، یک برنز و شاهین ایزدیار 2 مدال نقره و محمد کریم‌زاده یک مدال برنز بدست آوردند که پاداش نقدی خود را دریافت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار