ستاره والیبال ایتالیا در تیم ایتاس ترنتینو ماندنی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۷۹۱

ستاره والیبال ایتالیا در تیم ایتاس ترنتینو ماندنی شد

الساندرو میکلتو، ستاره تیم ملی والیبال ایتالیا، با تمدید قرارداد خود تا سال ۲۰۲۹ به همکاری با باشگاه ایتاس ترنتینو ادامه خواهد داد.
والیبال

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، الساندرو میکلتو، ستاره والیبال ایتالیا، در مورد آینده خود تصمیم گرفته است. این بازیکن ایتالیایی تا سال ۲۰۲۹ در ایتاس ترنتینو خواهد ماند.

الساندرو میکلتو یکی از بهترین بازیکنان والیبال جهان است. دستاوردهای او شامل دو قهرمانی جهان، یک قهرمانی اروپا، یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی ایتالیا می‌شود. اکنون این بازیکن متولد سال ۲۰۰۱ درباره آینده خود تصمیم گرفته است.

امروز باشگاه ایتاس ترنتینو ایتالیا اعلام کرد که میکلتو قرارداد فعلی خود را تمدید کرده و تا سال ۲۰۲۹ نماینده این تیم ایتالیایی خواهد بود. پیش از این نیز ریکاردو اسبرتولی، پاسور ترنتینو، قرارداد خود را تا سال ۲۰۲۹ با این تیم تمدید کرده بود.

میکلتو در مسابقات قهرمانی اروپا امسال شرکت کرد. تیم ملی والیبال ایتالیا به شکلی غافلگیرکننده در مرحله یک‌چهارم نهایی از مسابقات قهرمانی اروپا کنار رفت. فنلاند، ایتالیایی‌ها را از گردونه رقابت‌ها حذف کرد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار