آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۶۶۵۰

احداث بارگاه بهداشتی نیاز مهم در تولید زرشک

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه اظهار کرد: برای کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت محصول به ایجاد بارگاه‌های بهداشتی زرشک نیاز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کاظم امیری، مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه با تاکید بر اینکه پس از برداشت، نگهداری زرشک مهم‌ترین دغدغه کشاورزان زیرکوه است، به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیرکوه تحت کشت زرشک قرار دارد.

امیری با بیان اینکه این شهرستان دومین تولیدکننده زرشک در کشور محسوب می‌شود و ۳۸۰۰ بهره بردار با محصول مزیت دار زرشک ارتباط دارند، اظهار کرد: با برگزاری جشنواره ملی زرشک به دنبال معرفی این محصول مزیت دار به مناطق مختلف کشور و سایر کشور‌ها هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه با بیان اینکه جشنواره ملی زرشک بحث حمایت از کشاورزان را در پی خواهد داشت، افزود: افزایش قیمت زرشک و ایجاد انگیزه بین کشاورزان و کمک به معیشت زرشک کاران از اهداف شنواره ملی زرشک محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: محصول زرشک بعد از برداشت یا خشک و یا فرآوری باید شود و یکی از راه‌های حمایت از کشاورزان تعادل بین عرضه و تقاضا است و اگر کشاورزان نتوانند به موقع محصولات خود را به فروش برسانند دلالان به میدان می‌آیند.

امیری در خصوص ایجاد شهرک بارگاهی زرشک، تصریح کرد: مقرر شده است تا در حاشیه برگزاری جشنواره ملی زرشک عملیات اجرایی بزرگترین شهرک بارگاهی زرشک خراسان جنوبی در سطح ۱۲ هکتار با ۲۲۵ واحد در روستای افین زیرکوه آغاز شود.

وی یادآور شد: ۹ مرکز خرید توافقی زرشک در استان فعال شده که یک مرکز در زیرکوه قرار دارد و اقدام به معرفی زرشک در حوزه نمایندگان مجلس، اتاق‌های بازرگانی و ... کردیم تا تقاضا افزایش یابد و این موضوع افزایش قیمت زرشک را در پی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار