کد خبر:۱۰۴۹۵۱۱
رئیس پارک علم و فناوری گلستان:

بیش از ۸۲ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان گلستان پرداخت شد

رئیس پارک علم و فناوری گلستان از افزایش پرداخت تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در استان گلستان خبر داد و گفت: از منابع تبصره ۱۸ حدود ۸۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان استان پرداخت شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی غفاری، رئیس پارک علم و فناوری گلستان درخصوص آخرین وضعیت فعالیت‌های دانش‌بنیان در استان گفت: در ابتدای امسال، استان گلستان با دارا بودن ۵۰ شرکت دانش‌بنیان رتبه بیستم کشور را داشت که با توجه به شعار سال و تاکیدات مقام معظم رهبری، شاهد رشد شتابان در این زمینه هستیم.

غفاری با بیان اینکه از نظر رشد شرکت‌های دانش‌بنیان از متوسط کشوری عقب‌تر نیستیم، گفت: اکنون ۶۰ شرکت دانش‌بنیان ثبت‌شده در استان داریم و ۳۰ شرکت دیگر نیز ارزیابی‌های اولیه آن انجام شده است که برخی از آن‌ها شرایط و توانایی، دانش‌بنیان شدن را دارند.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان بیان کرد: هدف‌گذاری ما تا پایان امسال دو برابر کردن تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان است که امیدواریم محقق شود. برای تحقق شعار امسال، کارگروه ویژه‌ای در استان شکل گرفته و تاکنون سه تیم از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای بررسی پرونده‌ها، ارائه مشاوره، بررسی و رفع مسائل و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان به استان گلستان سفر کرده‌اند. همچنین ستاد اقتصاد دانش‌بنیان استان نیز در ابتدای سال در استان شکل گرفت و سبب شد تا بخش زیادی از مشکلات فعالیت‌های دانش‌بنیان کمتر شود.

وی با اشاره به رشد تسهیلات حمایتی گفت: در سال ۱۳۹۹ مجموع تسهیلات حمایتی که به شرکت‌های دانش‌بنیان استان پرداخت شده بود حدود ۲.۶ میلیارد تومان بود که در سال گذشته این عدد به حدود ۱۶ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. درسال‌جاری با وجود اینکه سهمیه استان از منابع تبصره ۱۸ حدود ۴۸.۵ میلیارد تومان بود، اما توانستیم ۸۲.۵ میلیارد تومان اعتبار جذب کنیم. علاوه براین ۳ میلیارد تومان از منابع پارک و ۶ میلیارد تومان نیز از منابع صندوق پژوهش و فناوری استان به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات پرداخت شد. با توجه به تشکیل تعداد زیادی پرونده در این صندوق انتظار داریم تا پایان سال میزان تسهیلات پرداختی صندوق پژوهش و فناوری استان به شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش از ۵۰ میلیارد تومان برسد.

غفاری درباره توسعه فضا‌های فیزیکی در اختیار پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر این فضا‌ها از ۲ هزارمترمربع به ۱۵ هزار مترمربع رسیده و فاز ۲ کارخانه نوآوری گرگان با مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع آماده افتتاح است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با همراهی مدیریت شهری گرگان به زودی اِلمان شهر گرگان به عنوان برج فناوری شهری به منظور استفاده از ظرفیت استارتاپ‌های حوزه شهری، افتتاح خواهد شد. ایجاد یک ناحیه نوآوری نیز در دستور کار قرار دارد که می‌تواند کمک زیادی به توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار