تحویل کارت‌های ملی هوشمند ایرانیان از ابتدای سال 90
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۹۶۳

تحویل کارت‌های ملی هوشمند ایرانیان از ابتدای سال 90

معاون سازمان ثبت احوال کشور، با اعلام تحویل کارت‌های ملی هوشمند ایرانیان از ابتدای سال 90 در کشور، خواستار آمادگی کامل استان‌ها برای اجرای این طرح ملی شد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاي دانشجو»، محسن کرمی در دیدار با استاندار فارس با اشاره به ماموریت‌های اصلی سازمان ثبت احوال کشور گفت: ثبت وقایع چهارگانه، صدور اسناد هویتی و تابعیت ایرانیان و همچنین انتشار آمارهای چهارگانه تولد، وفات، ازدواج و طلاق که به عنوان آمار پایه‌ای در بسیاری از برنامه‌ریزی‌های دستگاه‌های اجرایی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، از جمله مواردی است که توسط این سازمان پیگیری و دنبال می‌شود.
 
دکتر روح‌الله احمدزاده، استاندار فارس نیز با اشاره به نقش و جایگاه سازمان ثبت احوال کشور در ارائه آمارهایی که مبنای تصمیم‌گیری مدیران و مسئولان اجرایی کشور می‌شود، گفت: ثبت احوال قبل از اینکه به عنوان یک مرکز داده‌پردازی اطلاعات چهارگانه مطرح باشد، یک مرکز پایش اجتماعی محسوب می‌شود که منجر به تحلیل‌های مورد نیاز کارشناسان در برنامه‌ریزی‌های صحیح اجتماعی و فرهنگی در جامعه است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار