به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در ستاد بازیهای آسیایی و پاراسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین، شاخصهای اعزام به این دو رویداد در حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان تبیین شد. در ابتدای این نشست علی رغبتی مشاور وزیر ورزش و جوانان گزارشی درباره نشست گذشته ارائه و دستورجلسه را تبیین کرد.
سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در این نشست اظهار داشت: نوزدهمین دوره رقابتهای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ به میزبانی شهر گوانگژو چین در ۴۰ رشته ورزشی شامل؛ ۶۱ نوع ورزش و ۴۸۲ ماده که مقرر بود در روزهای ۱۰ تا ۲۵ سپتامبر مصادف با ۱۹ شهریور تا ۳ مهر سال ۱۴۰۱ برگزار شود به دلیل کرونا در چین با تصمیم شورای المپیک آسیا با یک سال تعویق در تاریخ اول تا ۱۶ مهر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: با توجه به سیاستهای ستاد عالی بازیهای المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پاراآسیایی مبنی بر اعزام کیفی کاروان ورزشی ایران به این دوره از رقابتها و لزوم تعیین شفاف مسیر حضور رشتهها در بازیهای آسیایی هانگژو برحسب شاخصهای عمومی و اختصاصی دستورالعمل اعزام به این رویداد تدوین شد.
هاشمی با تأکید بر اینکه کلیه رشتههای ورزشی اعلام شده توسط کمیته برگزاری بازیها برای شرکت در این این رویداد مورد ارزیابی قرار میگیرند، توضیح داد: رشتههای ورزشی بر مبنای سابقه حضور و نتایج کسب شده در بازیهای پیشین، بازیهای المپیک، مسابقات قهرمانی جهان و مسابقات قهرمانی آسیا، حسب مصوبه ستاد عالی در سه گروه سازماندهی میشوند.
وی بیان کرد: گروه یک، رشتههای مدالآوری است که با ظرفیت حداکثری اعزام میشوند، گروه دوم، گروه شانس مدال است که در این گروه، رشتههایی در فهرست اعزام قرار دارند، اما تعداد نفرات و موارد مسابقه توسط ستاد عالی تعیین خواهد شد و گروه سوم، رشتههای هستند که اعزام آنها در قالب گروههای یک یا دو منوط به کسب امتیاز ماده پنج این دستورالعمل در مورد این گروه مدنظر قرار خواهد گرفت.
مناف هاشمی در ادامه گفت: شاخصهای اختصاصی پرداخت برای رشتههای انفرادی غیررکوردی، رشتههای انفرادی رکوردی و رشته تیمی پیشبینی شده است.
انتهای پیام/