کد خبر:۱۰۸۴۴۶۸

جلسه مهم تارتار با مسئولان ملوان

مهدی تارتار ظهر امروز با مدیرعامل جدید باشگاه ملوان دیدار و گفتگو کرد.

جلسه مهم تارتار با مسئولان ملوانبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،سرمربی ملوان که از نامشخص بودن وضعیت مدیریت این باشگاه ناراحت بود و شایعاتی درباره او شنیده می‌شد، حالا با مسئولان این باشگاه به توافق دوباره برای ادامه همکاری رسیده است.

تارتار روز گذشته بعد از تماس احمد دنیامالی نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی به این شهر سفر کرد. امروز نیز آرش فهمیده مدیریت عامل باشگاه ملوان را برعهده گرفت.

در اولین ساعات شروع فعالیت فهمیده به عنوان مدیرعامل ملوان، مهدی تارتار ظهر امروز نزد او رفت و جلسه‌ای را درباره مسائل مختلف تیم صحبت کرد. در این جلسه طرفین در خصوص جذب بازیکنان جدید و مد نظر کادر فنی به گفتگو پرداختند.

به زودی به طور رسمی دستیاران مهدی تارتار معرفی خواهند شد و به نظر می‌رسد ملوان سر و شکل جدیدی پیدا کند.

انزلی چی‌ها از امروز رسما برای حضور پرقدرت در لیگ بیست و سوم استارت می‌زنند و باید دید آن‌ها با هدایت تارتار چگونه مسابقات را شروع می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار