آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۴۶۲۴

وزیر کشور: هدف از سفر به استان سمنان بررسی طرح‌ها و نیازهاست

وزیر کشور گفت: هدف از سفر به شهرستان های استان سمنان بازدید و افتتاح تعدادی از طرح‌ها و بررسی نیازها به منظور رونق گرفتن توسعه در این استان است.

وزیر کشور: هدف از سفر به استان سمنان بررسی طرح‌ها و نیازهاست

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی روز پنجشنبه پس از ورود به استان سمنان از فرودگاه شاهرود افزود: در هفته دولت آرمان شهدای هفته دولت را گرامی می داریم و خدمت به مردم سرلوحه امور است.

وی تاکید کرد: بازدید و افتتاح چند طرح درنظر گرفته شده به همراه بررسی نیازها متناسب با ظرفیت ها مهمترین رویکرد سفر به استان سمنان است.

وزیر کشور در اولین برنامه بهره‌برداری تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک فدک شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان را با اعتبار ساخت ۳۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات ملی را در پیش دارد.

افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک فدک و رونمایی و بازدید از محصولات فناور شرکتهای دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان در شهرستان شاهرود، افتتاح سالن تخصصی والیبال شهید سلیمانی و افتتاح پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی در شهرستان دامغان، بازدید از ۲ واحد حوزه صنعت خودرو، افتتاح واحدهای طرح اقدام ملی مسکن، افتتاح مرکز تخصصی به‌نژاد دام سبک و بازدید از دستاوردهای جهاددانشگاهی استان، دیدار با حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، دیدار با آیت الله سیدمحمد شاهچراغی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در شهرستان سمنان، و افتتاح شرکت نمک‌های خوراکی و افتتاح شرکت سیم و کابل در شهرستان گرمسار، برنامه سفر یکروزه احمد وحیدی وزیر کشور به استان سمنان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار