به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو حسین مهرپور، ترانه احمدی ملی پوش اسکیت کشورمان که در بازی های آسیایی هانگژو موفق شد مدال نقره کسب کند درباره چگونگی وارد شدن به رشته اسکیت گفت: در پارکی که نزدیک خونه ما بود آموزش اسکیت انجام میدادند، رفتم و دیدم خیلی خوشم آمد و به این رشته علاقه مند شدم.
دارنده مدال نقره بازیهای آسیایی هانگژو در خصوص سطح رقابتها اظهار کرد: امسال اولین سالی بود که رشته ما وارد بازیهای آسیایی شده بود و برای ما هم تازگی داشت و هم عجیب بود به این دلیل که یک سری تفاوتها وجود داشت. من از سال ۹۵ به مسابقات اعزام شدم و این رقابتها از هر نظر برتر بود. حتی نحوه گرم کردنمان هم متفاوت بود.
این سطح متفاوت باعث استرس بود اما چون یک ماه پیش با همین رقبا در فرانسه مسابقه داده بودم مطمئن بودم مدال آوری میکنم و خیالم از این بابت راحت بود، روی طلا حساب کرده بودم اما متاسفانه به دلیل شرایط مسابقات نتوانستم، یکی از این شرایط، استفاده کردن از صدای تپانجه بهجای صدای بوق بود.
ما تا ۱۰ روز قبل از رقابتها هیچ اطلاعاتی از مسابقات نداشتیم.
احمدی در خصوص روند تمرینی خود برای رقابتهای آسیایی بیان کرد: ما از آنجایی که ۴ نفر بودیم و هر دو خانم و آقا از یک استان بودیم و سرمربی تیم ملی مربی شخصی خود ما هم بود مدتها با هم تمرین میکردیم، با توجه به این شرایط رقیب تمرینی خوبی داشتیم و هرروزمان اردوی تیم ملی بود.
تمرینات بدنسازی و اسکیت زیر نظر مربی به بهترین شکل ممکن بود.
بانوی افتخار ساز کشورمان با اشاره به این موضوع که به اسکیتهایش قول مدال داده است، گفت: در فرانسه که مسابقه داشتم برای اسکیتهایم مشکل پیش آمد، شب قبل از رقابت تا نیمه شب بیدار ماندیم تا اسکیتها را به طوری نگه داریم که بشود با آنها مسابقه داد، اسکیت جدیدی برایم درست کردند و از آن جایی که مطمئن بودم طلا میاورم رنگ آنها را مشکی و طلایی کردم و دوست داشتم با این اسکیتها روی سکو بروم.
وی ادامه داد: مسابقات بعدی که داریم یک ماه دیگر رقابتهای جهانی اسکیت است و در چین برگزار میشود.
فیلم
وی پاسخ به این سوال که اگر همزمان در مسابقه دو شرکت کننده به خط پایان برسند، کدام ورزشکار برنده میشود، گفت: در قسمت دوئل شروع رقابتمان با صدای تپانچه است و در خط پایان سنسورهایی است که هر کسی زودتر به آن برسد برنده اعلام میشود، اما اگر طی شرایطی هر دو ورزشکار همزمان بدون خطا به خط پایان برسند، کار به رقابت بعدی کشیده میشود به قدری این دوئل ادامه پیدا میکند تا یک ورزشکار برنده اعلام شود.
ملی پوش اسکیت کشورمان در خصوص انتظاراتش از مسئولین بیان کرد: من خیلی سالها اسکیت کار کردم و مقامهای مختلفتی به دست آوردم، کوچکترین کاری که مسئولین میتوانند انجام دهند از نظر مالی ما را تامین کنند، این بخش مالی هم شاید فقط بتواند بخشی از خرجها و تجیهزات اسکیتهایمان باشد، فدراسیون حواسش این مدت به ما بود، برایمان پول واریز کردم تا تجهیزات تهیه کنیم، اما این مدالی که الان به دست آوردم پاداشش الان به دردم میخورد و نه سالهای دیگر!
بچههایی که سال ۹۷ مدال گرفتند تازه امسال جایزههایشان را دریافت کردند.
اگر قرار باشد ۲۰ میلیون بدهند ۲۰ میلیون امسال به دو سال دیگر خیلی فرق میکند.
انتهای پیام/