آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۹۶۹

برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان اعلام شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان برنامه‌های این نهاد را به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان اعلام کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سید هادی طباطبایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، برنامه‌های این نهاد را به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه یوم الله ۱۳آبان ماه یکی از مهم‌ترین وقایع مهم انقلاب اسلامی است گفت: سه اتفاق مهم در این روز صورت گرفت که در آن چهره منفور استکبار و دست نشانده آن‌ها رژیم پهلوی را بیش از گذشته برای مردم روشن‌تر ساخت.

او افزود: تبعید امام در سال ۱۳۴۳به ترکیه، قتل عام دانش آموزان بی گناه و مبارز با استکبار توسط رژیم پهلوی در صحن دانشگاه در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی و لانه فساد آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ که امام از آن به انقلاب دوم نام بردند، از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

طباطبابی تاکید کرد: با توسعه و گسترش انقلاب اسلامی و شکل گیری آن همواره استکبار جهت ممانعت از این مسیر نورانی انقلاب اسلامی تلاش‌های را انجام داده، که به فضل الهی همواره مورد شکست قرار گرفته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان افزود: دشمن زمانی با جنگ سخت، زمانی با جنگ نرم، زمانی با تحریم اقتصادی و زمانی با جنگ شناختی اقدام کرد که همه این توطئه‌ها منجر به شناسایی بیشتر ملت‌ها از چهره منفور استکبار که در صدر آن‌ها آمریکا جنایتکار و هم پیمانان آن و رژیم کودک کش و دست پرورده آمریکا در منطقه غرب آسیا اسرائیل جنایتکار شده است.
 
او تصریح کرد: امروز نقش غارت گری، چپاول سرمایه‌های ملت‌ها، کودک کشی، و جنایات انسانی که استکبار و در صدر آن‌ها آمریکا صورت داده است، چهره آن‌ها را برای همه عالمیان عیان شده است و این رذالت و تهاجم بر ملت‌ها از سوی آنان در منطقه غرب آسیا ظلم‌های زیادی را بر ملت‌های مظلوم تحمیل نموده است.

طباطبایی افزود: نقش استکبار و آمریکا در کشتن مردم بی گناه افغانستان به بهانه القاعده، نقش آمریکا در کشتن مردم بی گناه عراق، نقش آمریکا در کشتن مردم بی گناه سوریه با ایجاد داعش، نقش کشور آمریکا در ایجاد رژیم صهیونسیتی و حمایت از آن در کشتار وسیع مردم لبنان و فلسطین و کودک کشی که امروز شاهد آن هستیم و نقش کشور آمریکا در به کار گرفتن دست نشانده‌های خود از جمله رژیم پهلوی و به تاراج بردن سرمایه‌های ملی کشور، اهانت فرهنگی به ملت ایران از جمله قانون کاپیتالاسیون و هزاران جنایت دیگر در منطقه و گوشه گوشه عالم مبرهن و روشن است.

وی گفت:امروزه بر همه ملت‌ها و همه آزادی خواهان، عالم شفاف و روشن است که دست استکبار تا مرافق به خون انسان‌های بی گناه و کودکان آغشته است و امروزه همه عالم و رسانه‌ها نشان داده اند که حضور آمریکا و اعیادی او انگلیس و سایر هم پیمانانش در سرزمین اشغالی، پس از شروع جنگ ناجوانمردانه اسرائیل علیه مردم غیرنظامی غزه یک پیامد داشت و آن اینکه بعد از مذاکره، این شیاطین تاکنون بیش از هشت هزار انسان بی گناه در غزه ظرف ۲۰روز شهید و بیش از ۱۳ هزار مجروح بر جای گذاشته است.

وی تصریح کرد: برای همه آزادی خواهان عالم روشن شد این کلام نورانی امام عزیز، که آمریکا شیطان بزرگ است.

طباطبایی در ادامه گفت: بسیج دانشجویی استان کرمان به منظور اقدام در دهه استکبار ستیزی، برنامه‌های متنوعی را در سطح دانشگاه‌ها و جامعه، طراحی و اجرا خواهد نمود.

وی صدور بیانیه شورای تبیین مواضع، قرائت بیانیه در تجمع ۱۳ آبان و پیش از خطبه‌های نماز جمعه همه شهرستان‌ها توسط دانشجویان، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاهی، برگزاری تریبون‌های آزاد در دانشگاه‌ها، برگزاری تجمعات استکبار ستیزی دانشجویی، اکران فیلم‌های جنایات استکبار در خوابگاه‌های دانشگاه‌ها، فضا سازی و ایجاد غرفه‌های تبیین چهره استکبار در دانشگاه‌ها را از مهم‌ترین برنامه‌های بسیج دانشجویی استان کرمان در سالروز مبارزه با استکبار اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار