کد خبر:۱۱۱۹۷۴۳
امام جمعه جازموریان:

خطبه‌های نماز جمعه باید محل مطالبه‌گری باشد/ زندگی مومنان در آخرالزمان با حماسه گره خورده است

امام جمعه جازموریان گفت: باید خطبه‌های نماز جمعه محل مطالبه‌گری باشد و بر این وظیفه پا فشاری کند البته شرط نفوذ کلام و تأثیر مطالبه خواهی توجه به لوازم آن است.

 به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کاظم صادقی در خطبه‌های نماز جمعه جازموریان واقع در جنوب استان کرمان، با اشاره به تفکر و روحیات مطالبه گری جوانان و نخبگان امروز جامعه، گفت: مطالبه‌گری جزء لاینفک سخن گاه‌های نماز جمعه و وظیفه قطعی امامان جمعه و سایر اهالی اندیشه و قلم و سخن است.

امام جمعه جازموریان افزود: باید خطبه‌های نماز جمعه محل مطالبه‌گری باشد و بر این وظیفه پا فشاری کند البته شرط نفوذ کلام و تأثیر مطالبه خواهی توجه به لوازم آن است.
وی با اشاره به این که معرفی لوازم مطالبه‌گری و چگونگی آن بهتر از هر جا در بیانات امام امت اسلام یافت می‌شود، گفت:مطالبه کردن و در میدان وارد شدن از برکات انقلاب اسلامی بود.

او عنوان کرد: مطالبه گری همیشه باید همراه با ارائه راه حل درست و قابل قبول باشد، مطالبه گری مخرج مشترک با دشمن نباید داشته باشد و موجب سوء استفاده دشمن نگردد.

اهمیت تربیت حماسی

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تربیت حماسی در جامعه گفت:تربیت حماسی تربیتی است که قدرت شناخت حق، امید به تحقق آن و شجاعت اقدامِ بر اساس آن را در انسان ایجاد می‌کند، این تربیت، بر فطرت الهی انسان و بر فضایل فطری استوار می‌باشد که به نحو تام و تمام در دین الهی تبیین شده است.

امام جمعه جازموریان تاکید کرد: تربیت حماسی، سازنده انسان‌هایی است که به بیان امام صادق (ع)؛ محکم‌تر از فولادند؛ بی‌شک و شبهه می‌توان قله این نوع تربیت و این نوع انسان سازی را شخصیت عظیم الشان حضرت ابالفضل العباس (ع) دانست.

حجت الاسلام صادقی تصریح کرد: زندگی در عصر غیبت اگر با انتظار پویا و ثبات قدم همراه باشد، حماسه است و اگر کسانی به اصلاح جامعه و زمینه‌سازی برای ظهور موعود بپردازند، از حماسه سازان تاریخ خواهند بود.

زندگی مومنان در آخرالزمان با حماسه گره خورده است

خطیب جمعه جازموریان افزود: زندگی مومنان در آخرالزمان با حماسه گره خورده است و از این رو باید گفت که حیات مهدی باورانه و مهدی یاورانه، مبتنی بر تربیت مهدوی و تربیتی که از جنس تربیت حماسی است.

وی تبدیل تهدید به فرصت را راهبردی حکیمانه در راهبری‌های فرهنگی اجتماعی دانست و اظهار داشت: رحمت خدا بر شهید حاج قاسم سلیمانی که در یکی از سخنرانی هایش گفته بود؛ «من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست، اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم».
حجت الاسلام صادقی تصریح کرد: اصل مدیریتی «تبدیل تهدید به فرصت» ریشه در یک سنت الهی دارد که می‌توان آن را اصل قرآنی «معیت عُسر و یُسر» نامید؛ «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا».

امام جمعه جازموریان ریشه بزرگ‌ترین فرصت‌ها را در بزرگ‌ترین تهدید‌ها دانست و ابراز کرد: با این نگرش، انسان در مواجهه با مشکلات به جای آنکه خود را ببازد و دست از تلاش بکشد به دنبال راهی خواهد گشت که این تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار