به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کاروان تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان پس از حذف در مرحله یک هشتم جام جهانی زیر ۱۷ سال در اندونزی ساعت ۳ امروز (پنجشنبه دوم آذر ماه) از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد ایران شدند. بر همین اساس چند ملیپوش کشورمان درباره کیفیت مسابقات، عملکردشان، دلیل حذف از گردونه رقابتهای صحبتهای داشتند که میتوانید در متن زیر آن را بخوانید.
شکوری: بازیها واقعاً فشرده بود
آرشا شکوری درباره کیفیت رقابتهای جام جهانی در اندونزی اظهار داشت: به هرحال جام جهانی بزرگترین تورنمنت است که هر تیم و بازیکنی به حضور در آن افتخار میکند. این اتفاق نه برای ما بلکه برای فوتبال ایران خیلی خوب بود تا بیشتر در دنیا شناخته شویم. بازیها واقعاً فشرده بود. برزیل و انگلیس جزء بهترینهای دنیا هستند که بازی کردن مقابل آنها خیلی سخت است. ۲ دیدار متوالی برابر آنها شرایط سختی ایجاد کرد. بازی آخر هم یک اتفاق بود و اگر کار به ضربات پنالتی نمیکشید، قطعا آن اتفاق تلخ نمیافتاد.
وی در مورد اینکه گل خوردن در دقیقه ۹۴ بازی با مراکش چه مقدار در از بین رفتن روحیه تیم برای ضربات پنالتی تاثیر گذاشت، توضیح داد: گل خوردن دقیقه ۹۰ به خاطر خستگی و نداشتن تمرکز در دقایق آخر بود. واقعا به همه بچهها فشار آمده بود و روحیه ما هم پایینتر آمد. مراکشیها برای زدن ضربات پنالتی آمادهتر بودند.
دروازهبان تیم ملی نوجوانان درباره اینکه با توجه به حضور استعدادیابهای برتر فوتبال جهان در اندونزی آیا عملکرد خودش نیز تحت نظر قرار گرفت، پاسخ داد: سعی کردم بیشتر تمرکزم روی بازیها باشد و پس از مسابقات به این مسائل فکر کنم. جام جهانی تورنمنت بزرگی است و سعی کردم از هرکس تجربه حضور در این بازیها را داشت کمک بگیرم و استفاده کنم.
قلیزاده: میتوانستیم به مراحل بالاتر صعود کنیم
اسماعیل قلیزاده درباره رقابتهای جام جهانی زیر ۱۷ سال در اندونزی گفت: بازیها را خوب شروع کردیم و در همان بازی اول برزیل را بردیم. در بازی دوم هم با تمام قوا در زمین حاضر شدیم، اما طبق حکمت خدا مقابل انگلیس نتیجه دیگری رقم خورد. با برتری برابر نیوکالدونیا از گروه خود صعود کردیم، اما در دیدار با مراکش روی بدشانسی دقیقه ۹۴ گل خوردیم و در ضربات پنالتی باختیم.
وی در مورد اینکه ظاهرا بازیکنان ایران پس از به ثمر رساندن گل اول در بازی با مراکش روی ضربه سر خودش تصور کردند کار تمام شده است، عنوان کرد: این گونه نبود. پس از گلزنی در دقیقه ۷۴ انرژی خاصی به ما تزریق شد و میخواستیم گل را نگه داریم. واقعاً برای این کار تمام قدرت، انرژی و تلاش خود را به کار گرفتیم تا به مرحله بعدی صعود کنیم، اما روی غافلگیری یک گل خوردیم و بازی به پنالتی کشیده شد.
بازیکن تیم ملی نوجوانان درپاسخ به این سوال که آیا پتانسیل تیم ما همین بود یا میتوانستیم به مرحله بالاتر صعود کنیم، ادامه داد: قطعا میتوانستیم به مراحل بالاتر صعود کنیم. دیدید برابر برزیل و انگلیس فوقالعاده بازی کردیم. از هر لحاظ حساب کنید، از این ۲ تیم و آلمان و اسپانیا کم نداشتیم. میتوانستیم بالاتر برویم، اما فوتبال همین است.
قلیزاده در پاسخ به این سوال که آیا شرایط بدنی مقابل مراکش که یک حریف آفریقایی بود، مشکلساز شد؛ یادآور شد: خدا را شکر آنچنان ضعف بدنی نداشتیم. در هر بازی بازیکنان ما بالای ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر میدویدند و زحمت زیادی کشیدیم. با این وجود پس از بازی با برزیل و انگلیس که تیمهای قدری خسته شدیم. واقعا فشار سنگینی به تیم ما آمد.
وی در مورد درخواستش برای رها نشدن این تیم، تصریح کرد: انشاءالله این تیم با حمایتهای فدراسیون، مهدی تاج و سایرین رها نمیشود بلکه همچنان در کنار هم میمانیم و برای آینده تلاش میکنیم.
بازیکن تیم نوجوانان درمورد نقش حسین عبدی در موفقیتهای این تیم، گفت: عبدی از ۲ سال قبل زحمات زیادی برای ما کشید. در جام جهانی هم این روند از بازی اول تا آخر ادامه داشت. انرژی بسیار بالایی به تزریق کرد. نکات فنی بسیار مهمی به ما یاد داد. اطمینان دارم این تیم حفظ میشود و برای رده سنی جوانان، امید و بزرگسالان باقی میماند.
درویشعالی: انتظار حمایت از بازیکنان جوان را داریم
عرفان درویشعالی پس از بازگشت تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان از جام جهانی زیر ۱۷ سال، اظهار داشت: تمرینات خیلی پرفشاری را پشت سر گذاشته و با آمادگی کامل به این مسابقات رفتیم. قطعا باید شرایط جوری پیش میرفت که بتوانیم نتایج خوبی بگیریم. در کل مزد زحمات خود را گرفتیم.
وی در مورد دلیل گل خوردن ایران در دقیقه ۹۴ بازی با مراکش، گفت: ما میتوانستیم این بازی را ببریم. مراکش هم تیم خیلی بود و پس از خوردن گل برای جبران نتیجه فشار آورد. با همین فشار زیاد توانست دروازه ما را باز کند.
کاپیتان تیم ملی نوجوانان درخصوص اینکه برای حفظ این تیم چه درخواستی از مسئولان فدراسیون و باشگاهها دارد، توضیح داد: قطعا باید این تیم حفظ شود، زیرا همه بازیکنانش سطح بالا هستند و تا لحظه آخر تلاش میکنند. این موضوع خیلی مهم است. ما هم انتظار حمایت از بازیکنان جوان را داریم.
درویشعالی درمورد شرایط قراردادش با باشگاه فولاد، عنوان کرد: قرارداد من تمام شده است.
نفری: از مردم عذرخواهی کنم که نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم
حسام نفری در مورد حذف تیم ملی فوتبال نوجوانان در مرحله یک هشتم جام جهانی زیر ۱۷ سال، اظهار داشت: باید از ملت ایران بابت اینکه نتوانستیم لبخند روی لب آنها بیاوریم، عذرخواهی کنم و روندی که میتوانست ادامهدار باشد در بازی با مراکش متوقف شد. در یک گروه فوقالعاده سخت قرار داشتیم که برزیل و انگلیس در آن حضور داشتند. شاید اسم نیوکالدونیا ضعیف بود، اما واقعا فوتبال بازی میکردند و تیمی هستند که از فرانسه جدا شدهاند.
وی افزود: خدا را شکر توانستیم در بازی اول برزیل را ببریم. در بازی دوم مقابل انگلیس با بدشانسی باختیم. در دیدار سوم برابر نیوکالدونیا برنده شدیم و صعود کردیم. در همه بازیهای مرحله گروهی با برنامه پیش رفتیم. شک نکنید میتوانستیم مراکش را ببریم، اما میتوانیم بگوییم با بدشانسی برخی موقعیتهای ما درون دروازه نرفت. ضربات پنالتی هم ۵۰-۵۰ است. به خاطر پنالتی خراب کردن باید از مردم عذرخواهی کنم که نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم. امیدوارم در ادامه برای کشورم و تیم ملی ایران مثمرثمر باشم.
مدافع تیم ملی نوجوانان در خصوص اینکه آیا در ضربات پنالتی بازی با مراکش در آخرین لحظه تصمیم گرفت ضربهاش را چیپ بزند، گفت: آدم قبل از پنالتی زدن تصمیم میگیرد که به کدام سمت پنالتی بزند. همه تصمیم خود را گرفته بودیم که چگونه پنالتی بزنیم. دروازهبان مراکش فوقالعاده است که در لیگهای اروپایی بازی میکند. آن لحظه آخر وقتی شیرجه زد، تصمیم خود را عوض کردم که متاسفانه نتوانستم گل بزنم و بازهم عذرخواهی میکنم.
نفری درمورد اینکه تا چه اندازه ضربات پنالتی را تمرین کرده بودند، عنوان کرد: ما همیشه در تمرینات ضربات پنالتی را تمرین میکنیم. در قهرمانی آسیا یمن را در ضربات پنالتی بردیم و به جام جهانی صعود کردیم، اما متاسفانه اینجا به مراکش در ضربات پنالتی باختیم.
طاهری: بدنهایمان جواب نداد
کسری طاهری درمورد عملکرد تیم ملی نوجوانان در جام جهانی زیر ۱۷ سال، اظهار داشت: در هر رده سنی جام جهانی بزرگترین رویداد است. افتخار هر بازیکنی است که در این مسابقات برای کشورش بدرخشد و پرچمش را بالا ببرد. ما هم تمام تلاش خود را کردیم، اما نشد.
وی افزود: واقعاً باید به کادرفنیمان، حسین عبدی و دستیارانش که خیلی زحمت کشیدند، خسته نباشید بگویم. همچنین به تمام بازیکنان که تا لحظه آخر مقابل تیمهای قدرتمند، با غیرت بازی کردند.
مهاجم تیم ملی نوجوانان درخصوص اینکه ایران مقابل انگلیس و مراکش در دقایق آخر گل خورد، گفت: بازیها خیلی سنگین بود. برای بازی با مراکش نیز برنامهریزی فیفا خیلی بد بود و حدود ۲ روز تمرین نکردیم. ۸-۷ ساعت در راه بودیم و شرایط خیلی بد و سخت شده بود. با یک جلسه تمرین برای بازی با مراکش به زمین رفتیم.
آن مسابقه هم خیلی سنگین بود. تمام بازیکنان حریف در بهترین آکادمیهای دنیا بازی میکردند. در ۹۰ دقیقه مقابل این تیم ایستادیم و سه امتیاز تا آن لحظه برای ما بود، اما متاسفانه نتیجه را از دست دادیم.
طاهری در مورد سطح بالای مسابقات و حذف تیمی مثل انگلیس در بازی با ازبکستان، گفت: همه تیمها میجنگیدند و هیچ تیمی به تیم دیگر باج نمیداد. همه برای نشان دادن خودشان آمده بودند. ما هم تا حدی توانستیم، اما دیگر بدنهایمان جواب نداد.
وی در واکنش به این موضوع که شاید تیم پس از بازی با برزیل مقداری بیانگیزه شد، گفت: قبل از بازی با مراکش ۲ روز تمرین نداشتیم.
فیفا به شکلی برنامه ریخت که فقط توانستیم یک جلسه تمرین کنیم. فشار روی ما خیلی زیاد بود و خیلی هم دوندگی کردیم. از دقیقه ۹۰ به بعد به دلیل بالا رفتن ضربان، تصمیمگیری خیلی سخت شد.
مهاجم تیم نوجوانان در مورد اینکه آیا دلیل از دست رفتن ضربات پنالتی خستگی بود یا نداشتن تمرکز، توضیح داد: صد در صد خستگی بود. زیرا در همین ضربات پنالتی موفق شدیم از قهرمانی آسیا به جام جهانی بیاییم. حدود ۳_۲ ماه حسین عبدی پس از تمرین ما را نگه میداشت و کل تیم پنالتی میزدند.
طاهری در مورد مسائل روحی و روانی که حسین عبدی درموردش با بازیکنان کار میکرد، توضیح داد: عبدی خیلی به ما کمک کرد. صحبتهای انگیزشی او باعث شد بهتر بتوانیم عملکردمان را نشان بدهیم و خیلی کار بزرگی است که توانستیم مقابل تیمهای بزرگ به این شکل بازی کنیم. او با نصیحتهایش به ما اعتماد بهنفس داد تا برابر این تیمها راحت بازی کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا همچنان با سپاهان قرارداد دارد، عنوان کرد: الان بازیکن آزاد هستم و با این باشگاه قرارداد ندارم.
مهاجم تیم جوانان درمورد مباحث مربوط به احتمال لژیونر شدنش، گفت: برخی تیمها پیشنهاد دادهاند و قطعا در خارج از کشور بازی میکنم. بازیکنانی مثل سردار آزمون و علیرضا جهانبخش که از سن کم به اروپا رفتند، برای من یک الگو هستند. میخواهم مانند آنها زندگی حرفهای داشته باشم و پا جای پایشان بگذارم.
طاهری در مورد خراب کردن ۲ پنالتی مقابل مراکش، گفت: پنالتی اول را خوب زدم که پس از خراب شدنش به من استرس وارد و شرایط سخت شد. اگر برای بار سوم تکرار میشد، بعید میدانم توپم به گل میرفت، زیرا آن توپ نمیخواست به گل برود. قسمت این بود.
شکوری در مورد الگوی خودش در پست دروازهبانی، گفت: سعی دارم از همه نکات خوب را یاد بگیرم.
انتهای پیام/