به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست شورای پژوهش در فدراسیون اسکیت صبح امروز (سهشنبه) با حضور مجید هنرجو رییس فدراسیون آغاز شد. در این نشست همچنین نواب رییس فدراسیون، دبیر فدراسیون به همراه تنی چند از اساتید برجسته حوزه ورزش کشور از جمله شهرام نظری، رسول نوروزی، محمدرضا فضلی، ولی الله شاهدی به همراه حسین منصوری حضور داشتند.
در ابتدای این نشست محمدرضا فضلی به عنوان دبیر شورای پژوهش با ابراز خرسندی از حضور اعضای این شورا گفت: تشکر و قدردانی را دارم از تمام دوستان و عزیزانی که در نخستین جلسه شورای پژوهش حضور پیدا کردهاند. خیلی خوب است که ساختاری را برای فعالیتهای مطالعاتی در فدراسیون ایجاد کنیم. بهترین راهکار در این است تا از پتانسیل و ظرفیت دانشجویان علاقهمند به این رشته و آنهایی که در این حوزه فعالیت دارند بیشتر استفاده کنیم.
در ادامه این نشست مجید هنرجو رییس فدراسیون ضمن عرض خیر مقدم به تمام اعضای این شورا گفت: نکته کلیدی است که همفکری خوبی در بحث مسائل پژوهشی داشته باشیم. خوشحالم که این آیین نامه توسط هیات رییسه به تصویب رسید و در مجمع عمومی نیز تمام اعضا به آن رأی مثبت دادند. فکر میکنم در آینده بتوانیم از این شورای پژوهشی استفاده بیشتری ببریم.
همچنین شهرام نظری با تبریک اعیاد فرخنده شعبانیه اظهار کرد: خیلی خوشحالم با چنین مباحثی میتوانیم به ورزش اسکیت کمک کنیم. در چند سفری که خدمت رییس محترم فدراسیون بودم، زوایا و دیدگاه او نسبت به اهدافی که دارد واقعأ خوشحال کننده است. رشته اسکیت، رشتهای مستعد در داخل کشور است و میتوانیم با ریلگذاری پژوهشی در این حوزه، کارهای مثبتی انجام دهیم تا بیشتر به چشم بیاید.
ولی الله شاهدی نیز در ابتدای صحبتهای خود به این مساله اشاره کرد که باید با توجه بیشتر به ورزش از گرایش جوانان به اعتیاد جلوگیری شود، گفت: امیدوارم حضورمان در این شورا موثر باشد. باید بپذیریم ورزش یک صنف است و سودی که در این صنف وجود دارد در هیچ کجای دیگر به مانند آن وجود ندارد. میتوانیم با ایجاد شرایطی در ورزش، جوانان را به جای رفتن به سمت مواد اعتیادآور به سمت ورزش گرایش بدهیم. باید رشتههایی در دانشگاه برای اسکیت تعریف کنیم تا مدرسان و قهرمانان خود فدراسیون در دانشگاهها آنها را تدریس کنند.
در حاشیه این نشست رسول نوروزی، گفت: تشکیل جلسه پژوهشی اتفاق بسیار خوبی است. میتوان در خصوص ارسال مقالات، پایان نامهها و نشریات در زمینه اسکیت و برگزاری کنگرههای علمی، پژوهشی و همچنین جمعآوری دادههای پژوهشی و حمایت از آنها کارهای شایان توجهی انجام داد. باید تشکیل این شورا را به فال نیک گرفت و همه چیز در جهت تشکیل این شورای پژوهشی به نحو احسن پیش برود.
همچنین مریم وفاخواه نایب رییس بانوان فدراسیون گفت: شورای پژوهشی میتواند در در راستای نیازها و اهداف فدراسیون، همچنین در خصوص محورهای پژوهشی برای مربیان، داوران و ورزشکاران رشته اسکیت علاوه بر بُعد فنی و قهرمانی در بُعد آکادمیک با برگزاری همایشهای علمی، پژوهشی و برگزاری کارگاههای مختلف بازاریابی و جذب حامیان مالی اقدام شود.
در ادامه علیرضا نصیری نایب رییس فدراسیون گفت: در بحث پژوهش گفتن چند نکته ضروی است مانند اینکه در حوزه اقتصاد و ورزش همه چیز باید موازی باشد. کشورهای توسعه یافته در بحث اقتصاد در جایگاه بالایی قرار دارند و به موازات آن به ورزش هم اهمیت فراوانی میدهند. در بحث آمایش سرزمینی نیز ما دوازده رشته فعال داریم و باید به اقتضای هر استانی که در هر رشتهای تخصص دارد به آن توجه ویژهتری شود.
حسین منصوری مسئول کمیته همگانی فدراسیون گفت: ما باید بیشتر روی مباحث مالی، درآمدزایی و همچنین برندینگ قهرمانان توجه داشته باشیم. ورزشکاران قهرمان آینه ورزشکاران جوانتر هستند و باید ارائه طرح و پژوهشها برای رسانهای شدن هر چه بیشتر این رشته محسوب شود. معتقدم درآمدزایی بیشتر انگیزه و پیشرفت بالاتر را در بین اسکیتبازان جوانتر فراهم خواهد کرد.
حمیدرضا بخارایی دبیر فدراسیون در پایان این نشست تصریح کرد: هدف اصلی همه ما باید پُرشدن شکاف بین علم و عمل باشد. خوشحالیم که این آییننامه به تصویب نهایی رسید. امیدوارم بتوانیم گامهای موثری در جهت پیشرفت خوب این رشته برداریم. در سبد خانوارها هم رشته ما، علاقهمندان زیادی به خود دارد که این یک نکته عطف و کلیدی برای پیشرفت بیشتر در این رشته میتواند قلمداد شود.
انتهای پیام/