آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۸۳۸

گزینه پیشنهادی گواردیولا برای هدایت بارسلونا مشخص شد

سرمربی پیشین تیم فوتبال بارسلونا یکی از رقبای فعلی‌اش در لیگ برتر جزیره را گزینه‌ای مناسب برای هدایت آبی‌و‌اناری‌های کاتالونیا می‌داند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، و به نقل از سایت توتومرکاتووب ایتالیا؛ یکی از سیاست‌های باشگاه بارسلونا برای انتخاب سرمربی، مشورت با بازیکنان و مربیان سابق خود است. تا پیش از درگذشت یوهان کرایف در سال ۲۰۱۶، او مرجع کاتالان‌ها برای استخدام سرمربی بود و اکنون پپ گواردیولا جانشین اسطوره فقید هلندی شده است.

در همین راستا رادیو کاتالونیا فاش کرد که خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا اخیراً تماسی با گواردیولا داشته و سرمربی منچسترسیتی به او توصیه کرده که در پایان فصل که ژاوی هرناندس به حضورش در جمع آبی‌و‌اناری‌ها خاتمه می‌دهد، روبرتو دزربی سرمربی تیم برایتون را جانشین او کند.

در لیست گزینه‌های جانشینی ژاوی هرناندس، رسانه‌های اسپانیایی دزربی را به عنوان دارنده بیشترین شانس نشستن روی نیمکت بارسلونا معرفی کرده‌اند. این لیست، اما شامل گزینه‌های دیگری مانند هانسی فلیک و توماس توخل هم می‌شود. دزربی در مصاحبه اخیرش احتمال قبول هدایت بارسلونا در فصل آینده را رد نکرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار