عطایی:عملکرد والیبال قابل قبول بود؛ دو مسیر سخت ولی ممکن برای رسیدن به المپیک پیش رو داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۶۷۰۰

عطایی:عملکرد والیبال قابل قبول بود؛ دو مسیر سخت ولی ممکن برای رسیدن به المپیک پیش رو داریم

مربی بین المللی والیبال ایران گفت: دو رویداد مهم برای رسیدن به سهمیه المپیک پیش رو داریم و نیاز به نگرش در ساختار‌ها داریم تا در این دو مسیر خیلی سخت ولی ممکن، به سهمیه المپیک دست یابیم.
عطایی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،بر اساس اعلام سایت فدراسیون والیبال، بهروز عطایی، سرمربی سابق تیم ملی والیبال کشورمان، درباره عملکرد تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۵، اظهار داشت: عملکرد تیم‌های ملی را می‌توان در ۲ بخش بررسی کرد. یکی تیم‌های رده سنی پایه است که عملکرد فوق العاده داشتیم و قهرمانی تیم زیر ۱۷ سال پسر ایران در جهان و زیر ۱۸ سال پسر در آسیا از نمونه‌های بارز این بخش است.

وی با اشاره به عملکرد والیبال زنان ایران در چند سال اخیر، گفت: مسیر درستی در این حوزه برنامه ریزی شده است و کسب مقام چهارم قاره کهن در مسابقات قهرمانی زنان آسیا گواهی بر این ادعا است و این تیم در بین قدرت‌های برتر آسیا عملکرد قابل قبولی ارائه کرد.

مربی بین المللی والیبال کشورمان در ادامه به عملکرد تیم ملی بزرگسالان در سال جاری اشاره کرد و گفت: به نظرم عملکرد این تیم در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ خیلی رضایت‌ها را جلب نکرد و سیاست و هدف گذاری‌های فدراسیون اتفاق نیفتاد، اما این تیم روند رو به رشدی داشت و در مسابقات قهرمانی آسیا بازی‌های قابل قبول ارائه کرد و در نهایت با قهرمانی در بازی‌های آسیایی عملکرد خود را کامل کرد.

عطایی با یادآوری این موضوع که در تیم ملی والیبال بزرگسالان هنوز نیاز به کار و ایجاد شرایط رشد وجود دارد، تصریح کرد: در این حوزه هنوز به سیاست‌های ترسیم شده فدراسیون نرسیدم و نیاز به بررسی بیشتر عملکرد از نظر فنی وجود دارد.

وی تاکید کرد: ۲ موضوع در این مبحث وجود دارد یکی اینکه چرا تیم ملی جوانان ایران در ۳ دوره قهرمان جهان می‌شود، اما این بازیکنان در رده سنی بزرگسالان به انتظارات پاسخ نمی‌دهند. بنابر این به نظرم باید مسیر را ریل گذاری مجدد و اصلاح کنیم؛ و شرایط را برای عملکرد بهتر فراهم کنیم. ۲ رویداد مهم برای رسیدن به سهمیه المپیک پیش رو داریم و نیاز به نگرش در ساختار‌ها داریم تا در این دو مسیر خیلی سخت ولی ممکن، به سهمیه المپیک دست یابیم.

انتهای‌ پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار