آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۴۳۹۵

حضور وزیر کشور در پایانه مرزی چذابه

وزیر کشور به‌منظور بازدید از امکانات مستقر در مرز چذابه برای زائران اربعین وارد اهواز شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور امروز به‌منظور بازدید از امکانات مستقر در مرز چذابه برای زائران اربعین حسینی وارد اهواز شد و با حضور در پایانه مرزی چذابه، آخرین وضعیت این پایانه و خدمات‌رسانی به زائران را بررسی کرد.

وزیر کشور پس از این بازدید ضمن بررسی آخرین وضعیت پایانه مرزی چذابه، در جریان آخرین اقدامات انجام شده برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی قرار گرفت.

حضور در اولین اجتماع اربعینی‌های خوزستان و بررسی آخرین روند اقدامات انجام شده در محور‌های منتهی به مرز‌های شلمچه و چذابه، خدمت رسانی مواکب و آماده سازی زیرساخت‌ها در این دو مرز از دیگر برنامه‌های سفر وحیدی به خوزستان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار