آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۹۱۶۷

استمداد امام جمعه جیرفت از دولت برای کمک به نخلداران جنوب کرمان

امام جمعه جیرفت با اشاره به خسارت‌های زیاد طوفان و بارندگی‌های اخیر به بخش کشاورزی خصوصا نخلستان‌های جنوب کرمان، از مسئولان استان و کشور درخواست کرد تا به داد کشاورزان و نخل‌کاران این منطقه برسند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام میثم تارم در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر جیرفت اظهار کرد: باغداران مناطق جنوب کرمان تمام دارایی خود را در اثر طوفان شدید از دست داده اند.

وی با توجه به حجم گسترده خسارت‌های وارده، گفت: باید هرچه سریعتر مسئولان به کمک کشاورزان به ویژه در جنوب بشتابند که درآمد و تجارت آنها بر اساس کشاورزی می‌چرخد.

امام جمعه جیرفت در ادامه از مسئولان استان و کشور، وزارت جهاد، استاندار و سایر مسئولان، بانک کشاورزی و بیمه کشاورزی درخواست کرد تا به داد کشاورزان و نخل‌کاران جنوب کرمان که در طوفان اخیر متضرر شدند، برسند.

او با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در جامعه و اقتصاد بیان داشت: کمک به کشاورزان در سایر زمینه‌ها هم تاثیر خواهد گذاشت و امیدواریم اقدامات خوبی برای یاری به آنها انجام شود.

حجت‌الاسلام تارم در بخش دیگری از خطبه‌ها گفت: در هفته دولت و شروع به کار دولت چهاردهم که دولت وفاق ملی نام گرفته، همه مردم ایران اسلامی انتظار دارند که دولت برای تحقق وفاق ملی که تاکنون هم گام‌های خوبی برداشته، به این مسیر ادامه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار