مشکلات هدایت تحصیلی سال گذشته دانشآموزان باید رفع شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از وزارت آموزش وپرورش، سیدمصطفی آذرکیش روز دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی هدایت تحصیلی ضمن اشاره به دوره نوجوانی به عنوان دوره هویت یابی و استعدادیابی اظهار کرد: یکی از موثرترین انتخابهای فرزندان ایران اسلامی در طول دوران زندگی، انتخاب رشته تحصیلی است که باید با برنامه ریزی درست از آسیبهای آن پیشگیری کرده و شادابی، نشاط، پویایی و تحرک در کلاس درس را موجب شد.
وی افزود: در برنامهریزی مسائل کلان مانند هدایت تحصیلی دانش آموزان باید به تمام جوانب و زوایای مختلف مانند سوابق تحصیلی، علایق فردی، نظرات معلم و عوامل اداری و آموزشی مدرسه و همچنین شرایط موجود جامعه توجه کرد تا به نحو مطلوبتری این امر انجام شود.
وی در ادامه گفت: اجرای یک هدایت تحصیلی مناسب با همکاری سایر دستگاهها دولتی و غیردولتی میسر شده و باید در این مسیر برای پیشرفت ایران عزیز اسلامی اتحاد و همدلی از اهمیت بالایی برخوردار است.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش به بررسی آسیب شناسی هدایت تحصیلی سالهای قبل اشاره کرد و افزود: مشکلات و خطاهای سالهای گذشته در موضوع هدایت تحصیلی باید مرتفع شده و برای انتخاب رشته مطلوب برنامهریزی کرد.
آذرکیش در پایان ضمن تاکید بر موضوع مهارت آموزی تصریح کرد: مهارت آموزی و اشتغال دانش آموزان از رویکردهای اصلی و مهم وزارت آموزش و پرورش بوده و در برنامهریزی برای هدایت تحصیلی باید به این موضوع توجه اساسی داشت.