بسکتبال ایران نگران تبعه‌های آسیایی: درخواست اصلاح قوانین فیبا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۸۲۰

بسکتبال ایران نگران تبعه‌های آسیایی: درخواست اصلاح قوانین فیبا

رئیس فدراسیون بسکتبال ایران در نشست با وزیر ورزش و مسوولان کمیته ملی المپیک به دغدغه حضور بازیکنان تبعه در تیم‌های آسیایی اشاره کرد و خواستار پیگیری این موضوع از سوی شورای المپیک آسیا شد. وی تأکید کرد که عدم رعایت قوانین فیبا می‌تواند رقابت‌های آینده را تحت تأثیر قرار دهد.
بسکتبال ایران نگران تبعه‌های آسیایی: درخواست اصلاح قوانین فیبا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته، در ادامه بررسی وضعیت فدراسیون‌های ورزشی برای بازی‌های آسیایی ناگویا، مسئولان فدراسیون بسکتبال با وزیر ورزش و مدیران کمیته ملی المپیک دیدار کردند. این نشست به‌ویژه بر چالش‌ها و دغدغه‌های تیم بسکتبال ایران متمرکز بود.

جواد داوری، رئیس فدراسیون بسکتبال، با اشاره به عملکرد تیم در دوره گذشته بازی‌های آسیایی گفت: «بسکتبال ایران در دوره قبل در آستانه کسب مدال قرار داشت، اما موفق به تکرار افتخارات نشد.» وی یکی از مهم‌ترین مشکلات تیم را حضور بازیکنان تبعه در تیم‌های آسیایی دانست و این موضوع را نقض قوانین فیبا عنوان کرد.

داوری تأکید کرد: «طبق قوانین، نباید به بازیکنان صرفاً با داشتن پاسپورت اجازه شرکت در بازی‌های آسیایی داده شود. در دوره گذشته، تیم فیلیپین از سه بازیکن تبعه استفاده کرد که این اقدام ناعادلانه بود و باید جلوی چنین مواردی گرفته شود.»

او در پایان با درخواست از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای پیگیری این مسئله، افزود: «انتظار داریم شورای المپیک آسیا قوانین فیبا را به‌طور کامل اجرا کند؛ در غیر این صورت، نمی‌توان پیش‌بینی کرد که در دوره آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.»

پربازدیدترین آخرین اخبار