روند کاهشی قیمت تخم‌مرغ ادامه خواهد داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۹۲
رئیس سازمان بازرگانی استان تهران:

روند کاهشی قیمت تخم‌مرغ ادامه خواهد داشت

رئيس سازمان بازرگاني تهران گفت: قیمت تخم مرغ طی روزهای گذشته با کاهش چشمگیری همراه بوده و روند کاهش آن همچنان ادامه خواهد داشت.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عباس قبادی گفت: پس از مشکلات بوجود آمده در تولید و عرضه تخم‌مرغ که موجب افزایش قیمت آن در بازار شده بود، اقداماتی در راستای مساعد کردن شرایط تولید و تنظیم بازار صورت گرفت که نتیجه آن کاهش قیمت تخم‌مرغ بود.
 
رئیس سازمان بازرگانی استان تهران‌ در ادامه با تاکید بر تداوم روند نزولی قیمت تخم‌مرغ طی روزهای آتی ادامه داد: با ورود به فصل گرما و کاهش مصرف تخم مرغ قیمت‌ها نیز متعادل‌تر خواهد شد.
 
وی تنظیم و مدیریت بازار را یکی از ابزارهای مبارزه با افزایش قیمت دانست و خاطر‌نشان کرد: هیچ تولید‌کننده‌ای بدون مجوز سازمان حمایت اجازه افزایش قیمت ندارد و با هر گونه تخلف در این زمینه بشدت برخورد می‌شود.
 
قبادي با بیان این مطلب که هر گونه درخواست افزایش قیمت باید به سازمان حمایت ارسال، تا پس از بررسی، در صورت صلاحدید مجوز افزایش قیمت صادر شود، گفت: در حال حاضر سازمان حمایت هیچ مجوزی مبنی بر افزایش قیمت صادر نکرده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار