کد خبر:۱۲۲۳۲۶۱

ضربه سنگین به رئال مادرید/ خانه نشینی رودیگر

باشگاه رئال مادرید تأیید کرد که آنتونیو رودیگر، مدافع آلمانی این تیم، دچار مصدومیت از ناحیه عضله دو سر ران پای راست شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رئال مادرید در هفته بیست‌ودوم لالیگا با شکست ۱-۰ مقابل اسپانیول، علاوه بر از دست دادن سه امتیاز حساس، مدافع کلیدی خود را نیز از دست داد. آنتونیو رودیگر، مدافع آلمانی کهکشانی‌ها، در دقیقه ۱۵ به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شد و جای خود را به رائول آسنسیو داد.

باشگاه رئال مادرید در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که پس از آزمایشات پزشکی، مشخص شده که رودیگر از ناحیه عضله دو سر ران پای راست دچار آسیب‌دیدگی شده است. هرچند باشگاه مدت زمان دقیق دوری او را اعلام نکرده، اما گزارش‌های منتشرشده از سوی رادیو کادنا کوپه نشان می‌دهد که این مدافع ۳۱ ساله حدود ۲۰ روز از میادین دور خواهد بود.

با این شرایط، رودیگر دیدار‌های مهمی را از دست خواهد داد، از جمله تقابل با لگانس، اتلتیکو مادرید، اوساسونا و احتمالاً هر دو بازی رفت و برگشت مقابل منچسترسیتی در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا.

رودیگر که در این فصل ۳۴ بازی برای رئال مادرید انجام داده و موفق به ثبت دو گل و یک پاس گل شده، غیبتش می‌تواند خط دفاعی تیم کارلو آنچلوتی را با چالشی جدی مواجه کند. انتظار می‌رود که در نبود او، اورلین چوامنی گزینه اصلی برای پر کردن جای خالی این مدافع آلمانی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار