کد خبر:۱۲۳۰۷۰
شهردار مشهد:
برای اولین بار در مشهد برای حفر تونل از دستگاه TBM استفاده می شود
شهردار مشهد در همایش بررسی سیستم حمل و نقل ریلی شهری با محوریت قطار شهری مشهد گفت : برای اولین بار است که در مشهد برای حفر تونل از دستگاه TBM که دارای 120متر طول و عرض 10 متر و به وزن 1000 تن استفاده می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید محمد پژمان صبح امروز در همایش بررسی سیستم حمل و نقل ریلی شهری با محوریت قطار شهری مشهد که توسط بسیج دانشجویی و با همکاری مشاوران جوان شهردار در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و با حضور شهردار مشهد، رجب نژاد، مدیر عامل قطار شهری؛ شوشتری، معاون اتوبوسرانی و خندان دل؛ معاون شهردار برگزار شد گفت: دومین دستگاه از این نوع هم اکنون در بندر عباس در حال بارگیری است.
وی افزود: امروزه دیگر دوچرخه و بعد از آن موتور سیکلت و وسیله نقلیه شخصی پاسخگوی حمل و نقل نیست.
پژمان با اشاره به اینکه تقاضای محدود با تاکسی تناسب پیدا می کند و به شکل پیچیده تر آن این جابجایی ها با مینی بوس و وَن و اتوبوس صورت می گیرد، افزود: شبکه معاوره دارای ظرفیت محدود است، و نمی تواند به تقاضاها پاسخ دهد.
وی بیان کرد: امکان برطرف کردن این معضل با هدفگذاری 45 درصد توسط اتوبوسرانی انجام می شود که با انجام این عمل زمان حرکت خیلی کند و طولانی می شود و به جای کمک باعث زحمت می شود.
پژمان اظهار داشت: در بحث مترو با سه نوع زیرزمین، هم سطح، روی هوا روبرو هستیم، ظرفیت معابر موجود به ما اجازه می دهد به زیر زمین یا روی سطح برویم و یا حتی از حالت ترکیبی استفاده کنیم.
شهردار مشهد در ادامه افزود: روز تصمیم گیری ظرفیت معابر به حد لازم نرسیده بود در دو دهه قبل به این نتیجه رسیدیم که ناگزیر و لاجرم به استفاده از این ظرفیت یعنی مترو هستیم.
وی مزیت های استفاده از این ظرفیت حمل و نقل را، قدرت و حجم جابجایی زیاد و آثار زیست محیطی، خسارات و حوادث جزئی در مقایسه با وسایل حمل و نقل دیگر مانند اتوبوس برشمرد.
پژمان در ادامه با اشاره به این مزیت ها افزود: کلان شهرها به این موضوعات توجه دارند و همین موارد برای استفاده از این ظرفیت کافی است.
وی در خصوص زمانبندی که یکی از مزیت های این ظرفیت است عنوان کرد: تنها همین گزینه کافی است برای اینکه همه نقاط شهر مشهد را خطوط مترو دربرگیرد.
شهردار مشهد در ادامه افزود: برای این امر علاوه بر خط یک و دو قطار شهری خطهای چهار و پنج نیز منظور شده است و لازم به ذکر است که خط چهار به شمال، جنوب، غرب و شرق این شهر را سرویس دهی می کند.
پژمان همچنین افزود: ما در حال حاضر به دنبال تأمین ناوگان هستیم تا ظرفیت لازم فراهم شود تا از این تکنولوژی که در درون و بیرون شهر به لحاظ فنی و اقتصادی مطمئن تر است، استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب که ما هنوز نتوانسته ایم به طور احسن از این ظرفیت با بکار بردن قطار هایی با سرعت بالا، استفاده کنیم اظهار تأسف کرد.
شهردار مشهد اذعان داشت: در برنامه پنج ساله که از امسال اجرا می شود این مسئله مطرح است که حتماً شهرهای بزرگ شامل قطار شهری شوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰